Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hagytam magam rábeszélni egy...

Hagytam magam rábeszélni egy olyan tetoválásra ami nem is tetszett az elején és mára már nagyon nem kedvelem. Várjak még vele (hátha megtetszik) vagy szedessem le, esetleg varrassam át?

Figyelt kérdés
De ebben is tanácstalan vagy.. nem tudom milyen egy átalakított tetoválás.

2013. júl. 3. 15:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Olyat ami nem tetszik én nem hagynék magamon, mert akkor nem érzem jól magam a bőrömben.

Szerintem szedesd le és várj még. Aztán ha valami nagyon megtetszik akkor nyugodtan csináltasd meg.

2013. júl. 3. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe:

TLC: Amerika legszörnyűbb tetoválásai

nekik elfedik egy másik tetkóval

2013. júl. 3. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire lefedhető/takarható, vagy ki kell találnod olyan tetkót ami tetszik is és teljes egészében lefedi majd a régit, vagy pedig megbarátkozol vele de sose fog tetszeni és ez egyenlő azzal hogy nem veszel róla tudomást.

A leszedetés nem marad nyomtalan, szóval az se jó megoldás és drága is

2013. júl. 3. 15:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Mindenképpen kihat a közérzetemre hogy nem tetszik. ha át varratom akkor vajon van választási lehetőségem?

[link] ez a tetoválásom.. szörnyű

Szerintetek ki lehet hozni belőle egy álomfogót? tetszik a jelentése is és lehet h szebben mutatna.. egyébként ez egy csipkés szivecske akar lenni. :/

[link] ebből indultam ki .. vicces

2013. júl. 3. 15:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, megoldható az átgondolás, csak ezt már tetoválóval kell összehozni
2013. júl. 3. 16:06
 6/11 anonim válasza:
Szerintem szánhattál volna rá több pénz és akkor olyan lett volna ,mint amit belinkeltél. TÉnyleg nem néz ki valami jól,de varrasd át szerintem valami jobb tetpválóssal..
2013. júl. 3. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ragassz rá egy matricát.
2013. júl. 3. 16:25
 8/11 anonim válasza:
Szerintem simán ki lehet hozni belöle, egy álomfogót, egyebként láttam már rondább tetoválást is... de igaz ami igaz, nem szép...
2013. júl. 4. 11:19
 9/11 anonim válasza:
A kivitelezés nem vészes (bár szép se), de ha a minta neked nem tetszik akkor ne viseld, nem fogod soha megszeretni. Mivel elég "szellős" ezért szerintem simán lefedhető, de akkor az nagyobb, sötétebb és tömöttebb minta lesz arra számíts.
2013. júl. 5. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:

jesszus, bocs, de ez szörnyű

nem tudom, mit vársz.. meg fog tetszeni?

szerintem varrasd át, egy tehetségesebb művésszel, akármennyibe kerül is

2013. júl. 6. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!