Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ilyen tetoválást hogyan...

Ilyen tetoválást hogyan tudnék csináltatni?

Figyelt kérdés

[link]

Csak nem vihetem így be ezt a képet. Szerintetek hogyan lehetne?

Előre is köszönöm a válaszokat

2013. jún. 26. 22:18
 1/5 anonim válasza:
Uhh de jól néz ki bár ha már van vkinek akkor nem egyedi! :D Ezt csak profinál lehet nem ilyen sarki tatttooooo szalonokban.
2013. jún. 26. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom ismered-e, van egy tetováló budapesten. Bárándy Imre, szerintem neki mutasd meg ezt a képet és ne parázz azon hogy egy másik művész munkáját viszed neki. Ő megvalósitja neked, nagyon ért a tetováláshoz és gyönyörű munkái vannak.
2013. jún. 27. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ;)
2013. jún. 27. 14:34
 4/5 SzilKa ***** válasza:

En inkabb Sarkozi Zsoltot, vagy Oravecz Szabolcsot ajanlanam, ez az o stilusuk igazabol. Vidd el nyugodtan a kepet, hogy ilyet szeretnel, s akkor nemi valtoztatasokkal (nem, nem illik mas munkajat egy az egyben lemasolni, meg Barandy muuuuveszurnak sem) osszhatasaban ilyen tetovalassal gazdagodhatsz.

Egy tetovalo

2013. jún. 27. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
#2/4 vagyok. Oravecz Szabi írországban is dolgozott, ugye? ő is ügyes, bár nekem még nem készített tetoválást, így saját tapasztalatom nincs vele kapcsolatban.
2013. jún. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!