Művész lélek vagyok (lent)?
Szóval megírtam 3 madik versemet :)
aki kíváncsi annak elküldöm :)
várok cserébe véleményt :)
nekem tetszik a versed :)
csak most olvastam el.
" Jól van, de KÉRLEK, ne akarj ebből megélni, a könyvek kategóriában is annyi önjelölt író van, tele unalmas, százszor átrágott témájú regénnyel-verssel... Ráadásul a fogalmazóképességük is rossz. Saját szórakoztatásra jók, de ne akarjon már mindenki író lenni, amikor nyilvánvalóan nincs tehetségük hozzá!"
1. Hogy jössz te ahhoz, hogy látatlanban megítéld, hogy mennyi tehetsége van hozzá? Most mondta, hogy neked el sem küldte. Pedig gyönyörű verset írt.
2. Totálisan bántó ez a kommented. Főleg, hogy én meg egy regény megírásával próbálkozom. Eddig komolyabb negtatív kritikát nem igazán kaptam, aki elolvasta, az mind jónak találta, és arra biztatott, hogy folytassam, amilyen kritikát megfogalmazott, az meg építőjellegű volt. A tiedhez hasonló hozzáállású emberek viszont komolyan el tudják venni a kedvem. Szomorú ez a rosszindulat.
Alapvetően nem lenne ez rossz, de semmi mélyebb tartalma nincs, azon kívül, hogy halálra dicséred :D Ne harizz, de azt kell mondjam, ilyet bárki ír egy óra alatt.
Ady - Őrizem a szemed
Szabó Lőrinc - Semmiért egészen
Juhász Gyula - Anna örök
József Attila - Gyermekké tettél
Ezeket olvasd el, és érteni fogod a különbséget, ha nem, akkor ne foglalkozz versírással egyelőre. Kell az élettapasztalat még, hogy jobb legyél. De ha szereted csinálni, akkor csináld csak, egyre jobb leszel, amint ráérzel a lényegre ;)
Aki normálisan válaszolt annak köszi.
aki meg tahó volt az elmehet a bús büdös...
*Doug***
am meg jó hogy nem má írok jobb verset mind ADy.. emg a többiek..
ők több 100 at írtak. több éven keresztül..
nekem ez a 2 odik napom és a 3 madik versem O.O
A fikázóknak nem esett le h ez egy szerelmes vers?
Azt és úgy írta meg ahogy és amit érez. Szép is lenne ha már ilyen verset is sablon alapján kellene írni. Mennyi érzéketlen ember van aki nem képes értékelni a szépet.
Am meg jó lett a vers!
Pl.
küldd
normális hangnemben fogok véleményt mondani, de kritizálni fogom, az biztos.
Nem vagy, nekem küldted már a verseid, mind, szépen fogalmazol, kedves kis versek, ennyi.
A művészlelkek élete nem túl jó. Vagy nagyon a föld felett járnak, vagy már alávágyakoznak. Egyik se akarj lenni, főleg ne utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!