Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akinek annyira nem sztala a...

Akinek annyira nem sztala a rajzolás, az is megtanulhat jó rajzolni? Hogyan kezdjek neki a fejlődésnek, milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 20:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
asztala*
2013. jún. 20. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem.. Csakis azok akiknek a vérükben van a kézség..
2013. jún. 20. 20:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Jó persze nem arra gondolok, hogy én leszek a következő Picasso ... de valamennyire tűrhetően rajzolni ... ennyire sem képes fejlődni az ember?
2013. jún. 20. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Képes... de őszintn nekem nem lenne kedvem olyanba belekezdeni amihez semmi tehetségem...
2013. jún. 20. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze meg lehet tanulni. Biztos nem lesz olyan nagyon gyönyörű mint aki ebben nagyon tehetséges, de sok gyakorlással igen is fejlődik a kézügyességed. Iratkozz be valami rajz szakköre és ha rendszeresen rajzolsz hozzá szoksz és ügyesebb leszel. De egy idő után. ha türelmes vagy rájössz és észreveszed, hogy sokkal jobban hasonlít az a virág egy virágra mint anno. Akinek tényleg nem ez a fő kézsége az is rajzolhat szebben csak gyakorolni kell ( "gyakorlat teszi a mestert"). Nehezebb tényleg egy ilyen embernek mint a "művész lelkeknek" de nem elérhetetlen cél. Örülök ha segíthettem. :) sok sikert!!!!!! Kitartás!!!
2013. jún. 20. 21:03
 6/12 anonim válasza:
100%

Próbáld ki a jobb agyféltekés rajzolást.

Nekem eléggé bevált. Nem lettem egy rajzművész, de sokkal jobb, mint korábban.

Más lett tőle valahogy a látásmódom, meg egész máshogy fogok neki rajzolni.

A legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás, ha megveszed Betty Edwards-tól a Jobb agyféltekés rajzolás c. könyvet, külön van hozzá munkafüzet is, azt is érdemes beszerezni.

2013. jún. 21. 01:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak! A neten nézz körül,láttam már tanfolyamokat a jobbféltekés rajzolásról.

Nagyon egyszerű figurák rajzolását pedig megtanulhatod a gyerekeknek ajánlott könyvből.Állatok,...stb.

Pl. Korcsmáros Pál: Mesélő ceruza.

Ennél még jobb: [link]

2013. jún. 21. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Keresgélj ezek között!

[link]

2013. jún. 21. 09:47
 9/12 lauzellie válasza:
jobb agyféltekés rajzolás :))
2013. jún. 21. 19:57
 10/12 Mattlock válasza:
Szerintem a rajzolás nem csak tehetség hanem éppen annyi motiváció és gyakorlás kérdése is. Mindig tanulhatsz új dolgokat a rajzolásnál is. Bárki megtanulhat rajzolni, sőt nem is akárhogyan, a tehetséges ember maximum gyorsabban tanul. Mielőtt le lennék hurrogva...tapasztalatból mondom.
2013. jún. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!