Hogyan kell "tökéletes" csillagot rajzolni?
http://www.youtube.com/watch?v=Hs1jhsZXJiE
Mint ebben a videóban. De sajnos nem értem! :/
Előre is köszönöm! :)
első vagyok , :lerajzoltam neked lépésről lépésre , remélem látszik.
itt van a szöveg minden képhez:
1. 2cm átmérőjű kör
2.pöttynél egyenes vonal húzása
3.körzőnyílás : 4cm . körzőt beszúrod a pötty 1-be és körzőzöl mindkét oldalon,majd ugyanaz a pötty 2-nél és összekötöd
4.vastagított vonalat körzőnyílásba veszed , és pöttytől körzőzni a kör szélére, majd összekötni
5.körzőnyílásba veszed a vastagított vonal távolságát és a csillagtól, körzőzöl vele. (teljes kör-t)
6.pöttytől felveszed a távolságot a kis kör széléig , majd ezzel a távolsággal körzőzöl.
7.fölvenni a piros vonal távolságát és körzőzöl vele félkörívet.
8.az 5 pötty a csillag 5 lába
9.pöttyöket összekötöd
10. átrajzolod ----> radírozol
11. színezheted ha akarod.
u.i. : lekicsinyítettem de ugyanilyen arányokkal kell dolgozni nagyban is.ha valami nem jó írj és megpróbálok segíteni :)
remélem jó lesz , sok sikert :) !!!
Megint én az első, megcsináltam a "tökéletes" csillagot is neked ha esetleg kell
képek :
szövegek:
1.egymásra merőleges egyenesek húzása
2.pöttytől kb. 2 cm-re nyitott körzővel körzőzünk a vízszintes egyenesre (ezek lesznek az x-ek)
, majd ugyanezzel a körzőnyílással az x-ponttól körzőzünk(félkört)
3.ugyanezzel a körzőnyílással a pöttytől körzőzünk le majd még egyszer (x-től le)
4.esetleg még egyszer le körzőzni
5. átrajzolni---->radírozni---->színezni
:)
Úristen,ezt el sem hiszem! :DD
Nagyon,nagyon szépen köszönöm! :)) ^^ :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!