Szerintetek csináljak egy oldalt a képeimnek, megosszam a világgal?
Figyelt kérdés
Itt van néhány, tudom nem vagyok profi, egyszerűen csak szeretek fényképezni. Szívesen megosztanám másokkal, de nem akarok kitűnni a sok kiváló kép között a szerencsétlenségeimmel.
(A képek nagyobbak, csak le vannak kicsinyítve, mert így engedte feltölteni)
2013. jún. 19. 21:21
1/5 anonim válasza:
Nekem az első és az utolsó kettő tetszik, a többi is, de azok olyan átlagok. Semmi extra. Azért természetesen csinálj egy oldalt. Nem vesztesz semmit. Ügyes vagy.
2/5 anonim válasza:
miért nem teszed fel őket flickr-re, deviantartra vagy valami ilyesmi oldalra?
3/5 anonim válasza:
Facéra töltsd fel egy mappába, meg ahogy az előző írta, direkt ilyen fotós oldalakra. Most egy külön oldalnak szerintem nem lenne sok értelme. Fotós oldalakon úgyis megnéznék többen, meg még tanácsot is tudnak adni :)
4/5 anonim válasza:
Felesleges ezért oldalt csinálni. Szerintem is a közösségi oldal a jó megoldás. Akkor érdemes külön oldalt csinálni,ha profi(hivatásos) fotós vagy , tehát ha tényleg kell egy portfólió,amit mutogathatsz másoknak,mire vagy képes és a nedved már garancia.
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ügyes vagy! Szerintem képezd magad, és kérj profi segítséget a fejlődésedhez. Érdemes volna a továbbiakban is foglalkoznod a fényképezéssel, ha örömed leled benne. (Most még nem lehet tudni, meg tudsz-e majd élni belőle.)
A kivágásokra ügyelj jobban, de a tájképeidnél még azok is nagyon jól sikerültek.
Üdv R., a nemprofi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!