Javascriptben hogy lehet megoldani hogy az éppen megnyitott url címet egy változóba mentse el és azt a változót megosszam 2 funkció között?
Szóval adott 2 funkció,az egyik funkció ha lefut,elmentené egy változóba az éppen megnyitott url címet,egy másik funkcióban pedig ha az lefut,kiolvasnám az url címet a változóból.
Ezt hogy lehetne megoldani?
Ha kérhetem ne egyertek a google-el,mert már 2 hete keresem,rengeteg "megoldást" találtam a kérdésre,de egyikkel sem tudom megoldani a gondom,nincs túl nagy gyakrolatom javascriptben.
A gondom konkrétan a következő.
Adott egy egyszerű HTML weboldal,ami egy iframe-ben nyitja meg a tartalmat,a tartalom pedig külön HTML oldalon található.
Ám a google kereső robotjai keresésnél,megtalálják ezeket a tartalom oldalakat is.Azt szeretném hogyha megnyitom a tartalom oldalt,az autómatikusan az index oldalt nyissa meg,ahol az iframe található és az iframe-ben azt a tartalmat nyissa meg amelyikről érkezik a látogató.
Lehet nem praktikus megoldás,de úgy képzeltem el hogyha valaki megnyitja a tartalom oldalt,akkor az javascriptel az url-t lementi egy változóba,majd ha az index oldalra továbbítva lett,akkor az index oldal ebből a változoból olvassa ki hogy mit nyisson meg az iframe-ben.
Valaki tudna a változókban segíteni nekem?
Hogy lehetne az url címet változóba menteni majd onnan kiolvasni?
Előre is köszönöm.
iframet felejtsd el, cseréld másra és probléma megoldva.
A framek egy elavult technológia már sehol nem ajánlják a használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!