Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak előítéletek az írókkal...

Vannak előítéletek az írókkal szemben?

Figyelt kérdés
Egy blogon olvastam, hogy valaki azt írta, nem akart volna író lenni a velük szemben fellépő előítéletek miatt. Nem fejtette ki, de kíváncsi vagyok rá, hogy vajon mik lehetnek ezek?
2013. jún. 14. 16:14
 1/6 _Jessy_ ***** válasza:
Mondjuk ilyenről még nem hallottam. Elő[utó]ítélet esetleg a költőkkel szemben lehet, mert elég sok volt zakkant közülük.
2013. jún. 14. 17:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam, hogy valaki ezt fogja válaszolni, de a blogban konkrétan a regényekről volt szó, viszont csak valahogy odatévedtem, szóval nem találom meg többet. Azért köszi a válaszod, várok továbbiakat.
2013. jún. 15. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokan önteltnek gondolják őket, majd holnap kifejtem, ha érdekel, csak írtam, hogy ne felejtsem el :)
2013. jún. 15. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Bár azt hiszem, sejtem, mire gondolsz, azért érdekel. Én egyébként nem csak ilyen előítéletekre gondolok, hanem olyanokra is, hogy ha valaki azt mondja, hogy író, és még fiatal az illető, szerintem nem is nagyon veszik őt komolyan.
2013. jún. 18. 01:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én eddig azt hallottam vissza, hogy "az írók nem csinálnak semmit/semmi hasznosat".
2013. jún. 21. 00:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel mondjuk nem értek egyet, főleg, hogy legtöbbjük csinál valamit, tekintve, hogy íz írásból elég nehéz volna megélnie.
2013. jún. 21. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!