Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 20 éves nőként mennyire van...

20 éves nőként mennyire van lehetőségem elkezdeni dobolni tanulni? Illetve még a zongora ami érdekel.

Figyelt kérdés
Az alapszlogen az, hogy ha gyerekként nem kezd valaki zenélni akkor eláshatja magát ezen a téren. De én nem akarok híres lenni, csak érdekel a zene, szeretnék megtanulni hangszereken játszani.
2013. jún. 11. 17:03
 1/5 anonim válasza:
Szerintem soha nem késő semmit elkezdeni tanulni... Amikor a jogsimat csináltam, volt egy kb. 60 éves nő, aki vezetni tanult.
2013. jún. 11. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Sose késő elkezdeni. Persze jobb gyerekkorban, de ha van némi tehetséged, eljuthatsz olyan szintre, ami örömet okoz neked, sőt, esetleg másoknak is.
2013. jún. 11. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hobbiszinten bármilyen hangszert bármilyen idősen meg lehet tanulni. Egy barátnőm 38 évesen kezdett el dobolni.
2013. jún. 11. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Jujj köszi a válaszokat:) Azt hittem mindenki le fog szólni, hogy öreg vagyok és nem egy női hangszer:) Köszi, hogy nem ezt tettétek:)
2013. jún. 11. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Van egy kedves anekdota:

Középkorú hölgy mondja egy zenetanárnak.

- Lassan ötvenöt éves leszek, és most jövök rá, hogy úgy szeretnék megtanulni zongorázni. De hány éves leszek már mire megtanulom!

Feleli a tanár:

- Pontosan annyi, mint akkor, ha nem tanul meg, kedves.

Vannak itt nagyon ügyes lányok, és úgy tudom, ez a csoport sem gyerekként kezdte:

http://www.youtube.com/watch?v=CyIb72QCl9I

2013. jún. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!