Lady Gaga jobb, bár azt rögtön hozzáteszem, hogy egyikük sem jó.
Rihanna úgy értéktelen, ahogy van. A számai egyáltalán nem képviselnek értéket, zenei szempontból is tökéletesen értéktelenek. Amit Rihanna csinál, az nem zene. Szép nő, ezért a botfülű, zeneileg igénytelen emberek úgy vélik, hogy automatikusan jól is énekel. Pedig nem.
Lady Gaga ellenben zeneileg tehetséges. A neki írt számok többsége nem jó, nem értékes, az azonban tény, hogy jó hangja van. Rihannával ellentétben Lady Gaga legalább muzikális, ami alapkövetelmény egy zenésznél, vagy magát zenészként eladó személynél.
Amit Lady Gaga elszúrt, az az, hogy ő is inkább a külsejével, a sajátos, feltűnő stílusával igyekszik hódítani. Ez érthető, hiszen ami feltűnő, az jobban megmarad az emberekben, az ő célja pedig elsősorban az anyagi haszonszerzés. Lady Gaga zenei tehetségéhez tehát nem fér kétség, mégsem tekintem értéknek a számait. Mert nem azok.
Rihanna sokkal jobb.
Az előttem író véleményét is tiszteletben tartóm, de leírom a sajátomat is ;-)
Persze neki is vannak rossz szokásai iszik, fű, plusz CB (bitch please..)
De amikor nem ezeket csinálja, akkor nagyon szépen tud kinézni, még smink nélkül is, ami ritka adottság, plusz élőben kedves, barátkozós, élet vidám csaj.Volt szerencsém mindkét hölggyel találkozni és Lady Gaga kifejezetten irritáló volt, nem is volt élvezetes beszélgetni vele. (nem felvágás miatt írtam, csak tapasztalat miatt.)
Rihanna a videó klipek terén tényleg sok mindent változott, akárcsak a kinézete/stílúsa az évek alatt, de nekem mind tetszett idáig.
Sokan mondják, h élőben borzalmas a hangja, de ez sem igaz, persze a mikrofonba nekem is furcsa hangom van,de élőben az ő hangja is teljesen rendben van.
Rihanna számai nem jók :-O ugyan már én férfi létemre is teljesen átérzem a számait, az új albumán lévő számok meg tényleg annyira megfogtak, hogy képes vagyok naponta meghallgatni, tudom is h miről szólnak, de még így is sikerül átéreznem őket.
Szóval függ az egyéntől is, hogy ki melyik hölgyet kedveli, mint énekes és mint ember.
Számomra egy nagy plusz RiRinek, már csak a Cupido-íve miatt is :D
Gaga.
Neki van hangja, tud zongorázni, és saját magának írja a számait. És igaziból minden dolgába befolyása van.
Rihanna elé meg csak mindent odatesznek.
Rihanna sok minden lehet, csak nem tehetségtelen.. Szerintem nagyon jó, erős és tiszta hangja van, senki nem mondhatja, hogy nem tud énekelni.. A zenéje is jó szerintem, de a személyisége meg a szokásai már kevésbé, pedig kár a tehetségéért.
Gaga hangja sem rossz, de ő nekem mindig is olyannak tűnt, aki csak feltűnést próbál kelteni minden percben, és nem annyira a zenére koncentrál. Rihanna zenéje szerintem ezerszer jobb, Gaga feltűnőbb, egyedibb.
Szerintem így összességében Rihanna mégis több pontot érdemel, mint Gaga. De mindkettejüknél vannak ezerszer jobbak, és ezerszer rosszabbak is.
Egyértelműen Rihanna!
Gaga egy rakás szerencsétlenség, nem tudja már hovatenni magát.. Igaz, hogy jó a hangja, és tudna énekelni, de ezzel a bohóckodással az egészet elrontja..
Rihanna megjelenése is tekintélyt parancsol, gyönyörűen énekel, ő maga is gyönyörű,és szerintem igenis jó zenéi vannak. Benne is megvan az az "őrült stílus", de ő nem esik át a ló másik oldalára. És akkor a saját tervezésű ruhákról, sminkekről, és parfümökről még nem is beszéltünk :) Egy legenda az a nő!
14:03, hja, legendás hogy lopja a zenéket aztán eladja mint sajátot...
Ehhez nemkell sztárnak lenni, ezt én is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!