Beyonce vagy Rihanna a jobb énekes/nő?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 18:51
1/13 anonim válasza:
Én Rihannára szavazok. Mind a hangja, mind a dalai, videoklipjei bejönnek nekem.
Beyonce egyszerűen idegesít, nem kedvelem.
2/13 anonim válasza:
Beyonceval az a bajom,hogy olyan túlzónak,színpadiasnak tűnik amit csinál.Úgy érzem sokszor magát helyezi előtérbe a dallal szemben. Rihanna teljesen más . Nekem jobban tetszik,bár szárintem Beyoncenak jobb hangja van élőben,de nem olyan változatos.
3/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Rihanna jobb mint Beyonce. :)
4/13 anonim válasza:
Beyoncé képzettebb énekesnő, jobb hangja van. Rihanna esetleg csak lassú dalokat tud énekelni élőben, a többiben hamis.
De egyébként egyik sem szimpatikus, mindkettő megcsinált.
5/13 anonim válasza:
egyikért se vagyok oda,de ha nagyon muszáj választani akkor legyen Beyonce mert van 1-2 jó száma..Ririt meg régebben jobban szerettem
6/13 anonim válasza:
Rihanna!
Beyonce időnként elég nagy túlzásokba esik..
7/13 anonim válasza:
Beyonce egyértelműen jobb énekesnő. Sokkal jobb hangja van, jobb előadó de!!! Rihanna számai ütősebbek. Beyonce legutóbbi ( 4) albuma csak azért került a Billboard 200 listájának élére mert ő Beyonce. A zenékért én 5 forintot nem adtam volna. Beyoncének sokkal jobb számai voltak míg az apja volt a menedzsere. Tehát Beyoncé a kedvenc, szimpatikus, valóban királynő..azonban Rihanna zenéire partyzom! :D
8/13 anonim válasza:
persze hogy Beyonce!
Rihanna hozzáképest egy kis senki..
10/13 anonim válasza:
Szerintem Beyonce, Rihanna túl "mű".Nem mondom, hogy Beyonce nem az, de ő szerintem:-szebb
-jobb hangja van
-jobbak a mozdulatai
-kevésbé "shwman"...vagyis "showwoman" :)
Ez csak az én véleményem, lehet, hogy másé teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!