2/22 anonim válasza:
Britney, ő egy igazi ikon, egyik énekesnő sem érhet fel hozzá, amit ő eddig véghez vitt pályafutása során az elképesztő és nem tudná senki ezt megcsinálni.
3/22 anonim válasza:
szerintem nem nagyon lehet őket összehasonlítani. teljesen más stílust képviselnek mindketten. de én személy szerint Britneyt jobban szeretem, mert fülbemászóbbak a dalai. de hang alapján Rihanna jobb.
4/22 anonim válasza:
Britney elegge ki van mar egve... Rihanna pedig a fenykorat eli eppen... szoval...
6/22 anonim válasza:
Határozottan Britney! Csak kinézetre is ha összehasonlítunk egy közel egyidős képet akkor láthatjuk, hogy Britney mindig szebb volt! A dalai is jobban tetszenek! Rihannatól rosszul vagyok!
7/22 anonim válasza:
na vajon ? hát persze hogy rihanna !! imádom <333
10/22 A kérdező kommentje:
4-4 az állás!
2013. ápr. 15. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!