Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » S. O. S! Nem merek órára...

Moncsi_csi kérdése:

S. O. S! Nem merek órára menni! Mit tehetek ilyenkor? Többi lent.

Figyelt kérdés
A művészetoktató tanárom mindig kiröhögött a múlt órán amikor elrontottam valamit és már sírdogáltam,potyogtak a könnyeim,de tovább csináltam. Lóbáltam a lábam és véletlenül belerúgtam a székbe. Erre azt mondja: Mit rugdosol? Minek kell hisztizni? Erre én: Nem hisztizek,na..(tudni illik én ok nélkül akaratlanul változtatom mindenütt a hangsúlyom..egy szomorú sztorit hol hangosan,hol halkan mondok...)Erre ő: Én még a saját gyerekemnek sem engedem meg ezt a hangnemet! Nem hogy még neked! Menjél is haza! Nem fogom én itt idegesíteni magam... Majd vagy 2 percig sírtam neki, 3-szor kértem bocsánatot és veszekedett,kiabált velem. Ezért nem merek elmenni a következő órára. Már megbeszéltem vele a dolgot,de hát...Segítsetek!! Mit tudok csinálni?
2013. ápr. 26. 21:39
 1/10 acelsziv ***** válasza:
100%
Beszélj az igazgatóval. Tanúnak ott vannak az osztálytársaid. Amit művel az sérti a méltósághoz való jogodat. Egyszerűen megaláz.
2013. ápr. 26. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Bár megtehetném,az a baj,hogy külön óra,tehát csak a tanár és én voltunk bent.... :(
2013. ápr. 26. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Jajj szegénykém :-( Itt nem te voltál a hibás a tanár egy halom szakmai hibát követett el. Nem tudod megbeszélni a dolgot a tanárral úgy, hogy a szüleid is ott vannak? Holnap menj be órára ne is törödj vele,szerintem tudja, hogy ő volt aki nem megfelelően viselkedett, így nem fogja felhozni a dolgot.
2013. ápr. 26. 21:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát én is így gondoltam,leülök,játszok a hangszeren (amúgy a suliban művészet órának hívják...:) és nem foglalkozok vele..de annyira rossz volt ott állni és hallgatni ahogy kiabált velem meg ilyenek...
2013. ápr. 26. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, hogy zenetanár.. Ők nem tudom miért de gyakran élbunkók. Én is jártam tiszta ideg voltam minden óra elött. Gyereként türtem így vissza gondolva szégyelem, hogy nem szóltam a szüleimnek. Ha megint ilyen lesz, akkor próbálj meg más tanárt keresni ha lehetséges. Ha nem akkor pedig mond el a szüleidnek milyen a viselkedése.
2013. ápr. 26. 22:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóltam rögtön anyának,mikor hazajöttem,és ő is azt mondta hogy nem én vagyok a hibás egyszerűen nem normális...Az a baj,hogy így lenne jó mert a sulimban van a zeneóra és csak ez az egy tanár van ezen a szakon aki ezt a hangszert tanítaná nekem...
2013. ápr. 26. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy a zenétől is elveszi a kedved, azonnal hagyd abba. Ezenkívül annyit tudsz csinálni, hogyha mégegyszer megsért, állj ki magadért de nem úgy, hogy te is megsérted, hiszen annak semmi jó vége nem lesz. Ha többszöri próbálkozásra sem hagyja abba, magadtól menj ki a teremből.
2013. ápr. 27. 19:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! :) erre én is gondoltam,hogy kimegyek magamtól,de utána meg úgy is én lennék a hülye,mert megvédené önmagát. Simán azt mondja: Egyszer kiment a teremből,azt se tudom,mi baja volt...ma megfogtam magam és nem mentem órára...Pedig fizetünk érte és így még rosszabb..:(
2013. ápr. 29. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát tudod a diplomához nem adnak intelligenciát. Egyébként már kezdem azt hinni hogy ezt a fajta szöveget meg viselkedést tanítják nekik az egyetemen... Egyébként meg szard le. Próbálj kifogástalanul viselkedni ha ott vagy, és gondolj arra hogy neki csak ennyi jutott az életből, ennyi öröme van.
2013. máj. 7. 15:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezóta az eset óta olyan kedves velem...de még irkálja az ötösöket csak úgy meg minden,utána meg begurul ha vmi nem tetszik neki..xd köszi a válaszokat
2013. máj. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!