Mit tehetek ilyenkor? Akárhányszor felmegyek mindig ezek a morbid képek csapnak fel, a gyomrom felfordul már.
Figyelt kérdés
Valamiért a facebookozók 3negyede azt hiszi, hogy állatvédő, mert az összes állatkínzós képet kirámolja. Felmegyek face-re és olyan képek néznek velem szembe, elfog a hányinger. Önkéntes vagyok egy kutyamenhelyen, tehát véletlenül sem a lelketlenség miatt írom ezt, éppen ellenkezőleg. Egyszerűen annyira megvisel egy ilyen kép látványa, hánynom kell ilyenkor, meg kiver a víz stb, de mindennapos eset, hogy ilyen típusú képeket postolnak ki. És még csak azt nem mondhatom, hogy 1 ember, mert igazából minden 2. Mit tudok tenni, hogy ilyeneket ne lássak???2012. febr. 29. 20:29
1/5 anonim válasza:
Mondjuk töröld/tiltsd le azokat az embereket.
Probléma nem egészen három kattintással megoldva.
Egyébként, magánvéleményként, valamit kezdeni kéne magaddal, ha ennyire rosszul leszel. Én tudom, hogy megterhelő dolog szenvedést látni, de azért ennyire erős fizikai tüneteket produkálni már valami súlyos bajra utal.
2/5 anonim válasza:
A Napiszarra is raktak fel egy képet ma.
3/5 anonim válasza:
iratkozz le a falukról. A postjaiknál tudod megtenni. Nálam például csak a közeli barátaim dolgai jelennek meg, csináltam egy csoportot nekik és problem solved.
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy ugyanezek az emberek mit szólnának ahhoz, ha belinkelnék nekik egy extrémpuruttya oldalt, avagy eljönnének velem egy hétvégére igazi állatsegítő munkára a kutyamenhelyre. Mindjárt nem lennének akkora "állatvédők", ha 2 kattintásnál többet kellene tenni.
2012. febr. 29. 21:17
5/5 anonim válasza:
én is utálom ezeket a képeket, én egyszerűen lerejtem az üzenőfalamról vagy "leiratkozok" az adott ember üzeneteiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!