Mit tegyek hogy Író legyek?
Még középsuliban elkezdtem egy könyvet írni, barátaim, tanáraim elolvasták és mind azt mondták hogy folytassam, mert van hozzá tehetségem. Azután a könyvem elveszett (soha ne írj olyan számítógépen ami egy idő után beadja a kulcsot és minden rajta van és nem tudod visszamenteni..T_T) szóval több száz oldalam oda veszett, de minden megvan a fejemben.
Pár év elteltével most újra elkezdtem, és több új ötletem is van következő történetekhez...DE, miután megírtam, mit tegyek? Remélem valaki tud erre választ adni!!
Előre is köszi mindenkinek!!
Küldd el kiadóknak. Ha látnak benne fantáziát, majd adnak ajánlatot.
Ha van pénzed, akkor gondolkozhatsz magánkiadásban is.
Vagy tedd fel egy honlapra...csinálj belőle e-book-ot és úgy terjeszd....
Sok út áll előtted. A kérdés, hogy vannak-e jövőbeni terveid? Pénzt akarsz-e keresni vele?
szerintem a legegyszerűbb, ha a kiadást egy blogon keresztül oldod meg
ami viszont fontos, hogy védd le a könyvedet
és ha levédés, akkor artisjus
őket keresd, ráadásul egy csomó minden másban is tudnak segíteni
Köszönöm a válaszokat :D
Az első kommentelőnek pedig sok sikert kívánok ^^
amúgy én is ilyenekben gondolkodtam, blogon, kiadót keresni..csak nem tudom hogy hol találok kiadókat...tudom a google a barátom, de...nem tudom h amit találok az jó e vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!