Szerintetek érdemes könyvírásba belevágni? Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyek?
Manapság elég nehéz könyvet kiadatni, ráadásul ha sikerül is nagyon sok kiadónál a bevételnek csak töredékét kapja meg az író. Vagy meg lehet próbálni a magánkiadást, viszont az költséges és kockázatos. Előtte nem árt, ha többen véleményezik (ismerősök, rokonok, bárki akit érdekel).
De ettől függetlenül szerintem érdemes könyvírásba belevágni. Ha először nem is sikerül olyan jól, mindenképpen fejleszti az íráskészségedet.
Szoktam ezt az oldalt linkelgetni, számomra adott pár hasznos infót (jóllehet engem kevésbé a kiadás lehetőségei érdekeltek):
Én igazi könyvmoly vagyok régebben író akartam lenni csak hát nincs fantáziám:(
Tényleg nem akarlak lekornyasztani de manapság sajna irtózatos könyvárak vannak, az embereknek nem sok pénzük van könyvekre, meg ahogy elnézem a mai szülők egy részét, hát mesélni se szoktak a gyereknek nem hogy könyvet venni, mondókázni és ez szomorú.
De azért ne add fel mert sose tudni ha nem próbálod meg mindig ott lóg majd a levegőben, hogy akár sikerülhetett volna...
És ki tudja? Lehet, hogy igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!