Kérem aki tudja vagy aki látott már ilyent kérem jelezze felém mi lehet ez honnan származhat?
Figyelt kérdés
Kérem aki tud segítsen!
Aki látott már ilyen tárgyat kérem jelezze és ha tud valamit róla elmondani szóljon!
Van rajta szöveg régi nagyon felirat így szól UJITATOT 18_7 valami év szám utána van a linken látható lesz a kép is kat a linkre és a képet láthatod!Köszi a segítséget
előre is.
2013. ápr. 7. 20:31
1/4 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 7. 20:37
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg egy épület bejárati kapuja feletti homlokzatról származik, régebben szokásbaN volt megörökíteni a felújítás időpontját.Erre utal az is szerintem, hogy vaskapoccsal rögzíthették a homlokzatra,örök időkre gondolva, ami később valószínűleg egy bontással vagy pegig egyéb háborús megsemmisüléssel szertefoszlott.
3/4 anonim válasza:
Hívd fel az önkormányzatot vagy a múzeumot, ők majd tudják, hogy kell-e nekik, vagy szemét.
4/4 A kérdező kommentje:
Múzeumokat kerestem fel de nem írnak vissza :( Hivatalban is voltam és meg mutattam,érdekli őket a dolog de ők se tudnak többet mint én :( ezért kérek okosságot tőletek hátha valaki látott már ehez hasonló dolgot.
2013. ápr. 10. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!