Milyen számokat tudnék tanulni gitáron?
Figyelt kérdés
Elkezdtem most gitározni csak úgy zongora és szaxofon mellett és már megtanultam a Tankcsapdától az egyszerű dalt. Tudnátok ajánlani ilyesmi egyszerűbb számokat, amik ismertebbek? Nem nagyon mozgok otthon ilyenekben, inkább csak a jazz világban. Köszi a válaszokat!2013. márc. 27. 19:01
1/3 anonim válasza:
Smoke on the Water, Judas Priest: Breaking the Law, Metallica: For whom the bell tolls, Enter Sandman
2/3 anonim válasza:
Süs fel nap!
Am skillrex bangarang
Avicii levels
3/3 Tojasleves válasza:
én 9 éve kezdtem gitározni klarinét mellett, csak úgy időtöltésnek, de én egyből beleugrottam nehéz számokba, aztán csak arra eszméltem, hogy napi szinten 4-5 órát gyakorlok. Klarinéthoz meg nem nyúlok.
Most meg vettem egy nagybőgőt a gitár mellé, most a gitár porosodik, a nagybőgő meg napi 3-4 órát is használva van :)
Ha a jazz világában vagy otthon, ajánlom, ott nézz körül számok után, nem baj, ha nehezek, ha tetszik, van időd, nem hajt a tatár, megtanulod, majd rájössz milyen fasza kis improvizatív hangszer a gitár (is).
Azt játszd amit szeretsz, és örömödet leled benne.
Első számom, amit eljátszottam J.S. Bach Tokkátája gitárra. 4 hónap alatt megtanultam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!