Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Múzeumok népszerűsítése, de...

Múzeumok népszerűsítése, de hogyan?

Figyelt kérdés
Az a feladatom, hogy ifjúságsegítőként fiataloknak népszerűsítsem a múzeumokat. Már jó pár érvet felhoztam vele, de kíváncsi lennék a ti elképzelésetekre is.
2013. márc. 11. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem olyanokkal fel lehetne dobni, pl. egy festmény tárlat esetében, hogy mi történt az adott festővel akkor, amikor ezt megfestette, miért festette, hiszen minden kép egy lelkiállapotot tükröz. Mondjuk engem eleve érdekelnek a dolgok pszichológiai hátterei :) Ha meg valamilyen történelmi múzeum, pl a Közlekedési Múzeum, akkor egy olyan felhívás biztosan érdekelne, hogy ,,Nézd meg, hogyan közlekedtek/éltek/csináltak akármit az őseid". Ha az ember úgy fogja fel, hogy jé, az ükapám is ezzel utazott, akkor sokkal közelebb érzi magához az adott kiállítás témáját.
2013. márc. 11. 16:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon!
2013. márc. 11. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!