Holnap hova mentek a Múzeumok Éjszakáján?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:17
1/10 anonim válasza:
A Nemzeti muzeum melle, egy kocsmaba.
2/10 anonim válasza:
Én szombathelyre,3 múzeum lesz nyitva
3/10 anonim válasza:
Nincs olyan ismerősöm, akivel szívesen mennék, egyedül meg nincs kedvem. :(
4/10 anonim válasza:
Egyedül a legjobb. Annyit állsz meg és nézel bárhol, amennyit csak akarsz... többen mindig várni kellene egymásra.
7/10 anonim válasza:
Sziklakórház, Nagytétényi Kastélymúzeum, ELTE Füvészkert, Rendőrmúzeum...:) De még ki tudja :)
8/10 Antimod válasza:
Kinézek a Puskás Ferenc Stadionba.
9/10 A kérdező kommentje:
Én egyelőre a Polaris csillagvizsgálóba megyek utána talán a vár környéke, plusz talán még a magyar fotográfusok háza.
2012. jún. 16. 00:32
10/10 anonim válasza:
A Sziklakórházba érdemes menni, bár ott is biztos tömeg lesz...
Én idén szerintem sehova nem megyek. Ezen a napon kívül is nyitva van minden, szoktam ide-oda múzeumba járni év közben is...
Persze most olcsóbb és van pár plussz program, de nekem ennyit nem ér meg, hogy órákat álljak a tömegben és utána alig lássak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!