Mit nézzek meg a Múzeumok Éjszakáján Budapesten?
Idén már nem szeretnék lemaradni erről a programról, de nem tudom, hogy hogyan működik a dolog és mit éri meg megnézni.
Tudom, hogy 1500 Ft-os karszalaggal működik, amit meg lehet venni múzeumokban, s a bkv-ra is jó.
(Szinte bármire vevő vagyok: művészetek/festészet, építészet, fotó, történelem, színház, természet)
Ajánlanátok programot? Vagy hol tudok kinézni valamit, mert a google össze - vissza dob ki dolgokat.
Köszönettel:
28 L
Felső sorban a keresővel mazsolázhatsz. :)
Töri szakosként megvagyok a múmiákkal, bár az Ókor nem tartozik a kedvenc korszakaim közé.
Nagyon köszönöm a segítséget, s továbbra is várom az ötleteket. (Aki már látta valamelyiket és tetszett neki, írja meg)
Ment a zöld kéz.
Több helyen olvasom, hogy regisztráltatni kell magunkat, nem elegendő megvenni a karszalagot. Előfordulhat, hogy nem jutok be, ha nem regisztrálok?
Illetve mi van akkor, ha én csak meg szeretném nézni a kiállítást, de nem akarom kivárni a tárlatvezetést?
Egyáltalán hány órától vannak nyitva a múzeumok, mert volt, ahol már délután 4-kor program volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!