Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a fotóimról?

Mi a véleményetek a fotóimról?

Figyelt kérdés

Nem tudom érdemes-e ilyen képekkel indulni fotópályázaton? Köszönöm a válaszokat!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 4. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
A fotópályázatokon a haverok képei nyernek. Persze beküldheted, enni nem kér.
2013. márc. 4. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Sorban nézem őket...

1. Jó! A nap esetleg mehetett volna még a kapu közepe felé, de amúgy tetszik.

2. Maga a táj nagyon szép, jól elkaptad (akár valós, akár retusált), de ebből már hiányolom a pluszt. Mintha nagyon ragaszkodtál volna az ellenfényhez és a helyhez, ahol pont álltál.

3. Jó! Alul a házak, fák sötét tömege kicsit túl sok, ha picit feljebb emeled a gépet, levegősebb lenne. Egyébként tetszik.

4. (Merre készültek ezek a képek? :D) Nagyon jó, csak megint nagyon sötétek a fák és a part. Bár itt nem annyira zavaró, mint az előbb. (Egy picit ez a kép is keveset mond, mint a második.)

5. Szép, de semmitmondó.

6. Ez a kép egy nagyon jó alap, jó az elgondolás, csak a szinekkel nem tudok kibékülni. Ezek az álmosító, talán esőre álló fények nagyon jók, csak valahogy fakó, vagy nem is tudom. Egy kis fény hiányzik belőle, vagy valami, ami vezeti a szemet.

7. Ez is szép, de nem áll össze kompozícióvá. Ha kicsit bóklászol még ott a környéken, talán lett volna jobb beállítás is.

Ezek mind privát szubjektív vélemények, próbáltam leírni az első benyomást. De összességében szerintem ügyes vagy, ne hagyd abba. A fotópályázaton indulj el velük nyugodtan.

2013. márc. 4. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes indulnod. Nekem a harmadik és a hatodik kép különösen tetszik! :) Grat!
2013. márc. 4. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Na ezek végre igazi fotók! Sok hülyegyerek vesz egy milliós gépet és azt hiszi tud fotózni. Nos úgy néz ki te tényleg tudsz. Utolsó kép viszont szar.
2013. márc. 4. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Szépek! Indulj nyugodtan!

Ui: a madaras képedet lementettem. Nyugi nem küldöm be pályázatra! :)

2013. márc. 4. 13:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 4. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:

12:56 voltam, pár kiegészítés:

6. Lehet, hogy a monitorom rosszul van beállítva, azért tűnt túl sötétnek, fakónak. :) De a képen is lehet utólag javítani az ilyet, ha azzal lenne gond.

7. Kipróbáltam volna, hogy pl. a parton hasrafekve, hosszában a part vonala hogy néz ki. Hátha úgy "mond valamit" a kép. :)

2013. márc. 4. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Grat.!

Van benned tehetség!

2013. márc. 4. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
"Klisé, mindenki lefotózta, sőt többen jobban." képek, az látszik, hogy van fogalmad a képkompozícióról és valamennyire fényképezni is tudsz, de ezzel egy fotópályázaton nem sok esélyed van. Ettől függetlenül sokkal jobbak ezek a képek mint azok amikről átlagban ugyanezt itt megkérdezik, látszik, hogy tudatosan csinálod amit csinálsz, nem csak megnyomod a gombot, ami már hatalmas előny az itt véleményt kérő "fotós"okkal szemben. Nagyon hosszú még az út addig, hogy valami igazán egyedit, vagy igazán extrát alkoss, de jó úton vagy és ha elég kitartó vagy akkor lehet keresnivalód ebben a dologban. :)
2013. márc. 5. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:

6. érdekes. 1-2 kevésbé érdekes,de nem rossz. Többiből túl sok van.

Én a 6.-t küldeném be.

Legjobban a 2. kép van megszerkesztve..

2013. márc. 5. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!