Mi a véleményetek a fotóimról?
Nem tudom érdemes-e ilyen képekkel indulni fotópályázaton? Köszönöm a válaszokat!
Sorban nézem őket...
1. Jó! A nap esetleg mehetett volna még a kapu közepe felé, de amúgy tetszik.
2. Maga a táj nagyon szép, jól elkaptad (akár valós, akár retusált), de ebből már hiányolom a pluszt. Mintha nagyon ragaszkodtál volna az ellenfényhez és a helyhez, ahol pont álltál.
3. Jó! Alul a házak, fák sötét tömege kicsit túl sok, ha picit feljebb emeled a gépet, levegősebb lenne. Egyébként tetszik.
4. (Merre készültek ezek a képek? :D) Nagyon jó, csak megint nagyon sötétek a fák és a part. Bár itt nem annyira zavaró, mint az előbb. (Egy picit ez a kép is keveset mond, mint a második.)
5. Szép, de semmitmondó.
6. Ez a kép egy nagyon jó alap, jó az elgondolás, csak a szinekkel nem tudok kibékülni. Ezek az álmosító, talán esőre álló fények nagyon jók, csak valahogy fakó, vagy nem is tudom. Egy kis fény hiányzik belőle, vagy valami, ami vezeti a szemet.
7. Ez is szép, de nem áll össze kompozícióvá. Ha kicsit bóklászol még ott a környéken, talán lett volna jobb beállítás is.
Ezek mind privát szubjektív vélemények, próbáltam leírni az első benyomást. De összességében szerintem ügyes vagy, ne hagyd abba. A fotópályázaton indulj el velük nyugodtan.
Szépek! Indulj nyugodtan!
Ui: a madaras képedet lementettem. Nyugi nem küldöm be pályázatra! :)
12:56 voltam, pár kiegészítés:
6. Lehet, hogy a monitorom rosszul van beállítva, azért tűnt túl sötétnek, fakónak. :) De a képen is lehet utólag javítani az ilyet, ha azzal lenne gond.
7. Kipróbáltam volna, hogy pl. a parton hasrafekve, hosszában a part vonala hogy néz ki. Hátha úgy "mond valamit" a kép. :)
6. érdekes. 1-2 kevésbé érdekes,de nem rossz. Többiből túl sok van.
Én a 6.-t küldeném be.
Legjobban a 2. kép van megszerkesztve..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!