Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek jó/rossz? (rajz)

Szerintetek jó/rossz? (rajz)

Figyelt kérdés

Menjek szerintem rajzszakra ha kb ilyesmiket rajzolok?

[link]

bocsi a képminőségért.

#szemrajz
2013. febr. 12. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy képből nehéz lenne következtetést levonni, pláne, hogy a korod sem tisztázott.
2013. febr. 12. 22:15
 2/13 A kérdező kommentje:
egy képből nehéz levonni, tudom, de máshogy nem tudom megmutatni és akiknek megmutattam nem tudom, hogy elfogultságból vagy azért mert tényleg jó mondták azt, hogy nagyon jó, szép stb. 13/L
2013. febr. 12. 22:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan próbálkozz a rajzszakon, én is körülbelül ilyeneket rajzolok 12/L
2013. febr. 12. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és nemcsak ilyesmiket rajzolok engem felvettek a rajzszakra, és ilyen rajzzal majdnem a legjobbakhoz tartozom, mindenképp ajánlom neked a szakot :)
2013. febr. 12. 22:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtat köszönöm, az osztályból én rajzolók a legjobban, de nem nagyon mutogatom a rajzaim, persze a barátaim megtalálják:3
2013. febr. 12. 22:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Írjatok még véleményeket! Jöhet negatív/pozitív!
2013. febr. 12. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Tetszik! Szerintem jó.
2013. febr. 13. 03:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen nagyon jó.

Jól figyeled meg a részleteket, jók az arányok. Ilyen alapokra lehet építkezni, bár egy rajz kevés ahhoz hogy ezt igazán meg lehessen ítélni. Pláne úgy, hogy csak egy részlet-tanulmány, nem egész kép térrel, háttérrel, mindennel.

pár kritika végzett rajzostól:

Persze látszik, hogy még nem gondolkozva, értelmezve rajzolsz, de ezt anatómiai, szerkezeti ismeretekkel lehet tökéletesíteni.

A ceruzát túlságosan rányomod, nem használod ki a benne rejlő tónusok 90%át. Próbálj meg több sötét-világos árnyalatot kihozni a munkáidból, mind radírozással mind finomabb ceruzahasználattal.

A vonalvezetésed eléggé görcsös, ezen is lazítani kell. (vagyis jó sok lendületes egyenes vonalat kell majd húzgálnod ha egy jó rajztanárhoz kerülsz)

Szóval sok sikert.

2013. febr. 13. 13:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyetértek mindenben amit írtál próbálok ezen javítani, de nekünk nem igazán tanítják a rajzolás ' titkait'
2013. febr. 13. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyi vagy! :-D
2013. febr. 14. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!