Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Zenészek, mennyire zavarna...

Zenészek, mennyire zavarna titeket, ha párotok nem értene a zenéhez?

Figyelt kérdés
Szerintetek fontos, hogy egy kapcsolatban a másik fél is tudjon valamilyen hangszeren játszani?

2013. febr. 4. 02:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Köszönöm, előző, így már jobban értem...

Bár még mindig az a véleményem, hogy ez nem "irreális", hanem "csak" gyerekes, vagy visszamaradott ízlés.(Már amennyire ebben az esetben ízlésről lehet beszélni, és nem inkább kamaszos rajongásról!) De igazad van, ettől én is a falra másznék!

Kérdező, mit gondolsz az eddigi válaszokról?

2013. febr. 10. 08:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Először is: köszönöm a válaszokat!

Párom szimfonikus zenekarban játszik. Nagyon büszke vagyok Rá, mert imádja,amit csinál és jó is benne.

A gond ott van, hogy előttem csak zenész csajokkal szórakozott, igy természetes, ha szóba kerül egy darab,akkor arról mindjárt mindkét félnek meg volt a szakmai véleménye.

Én imádom a komoly zenét és az operát, de csak laikus véleményt tudok róla formálni. Megesett már,hogy rásodálkozott valamire, hogy ezt te még nem hallottad vagy nem tudod és ez nagyon rosszul esett, mert én meg orvosira járok és mégsem fogom a fejem, ha ő pl nem a latin kifejezést használja egy bizonyos testrészre...

2013. febr. 10. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!