Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha a szobrászok és a festők...

Ha a szobrászok és a festők képzőművészek, a színészek és az énekesek/zenészek előadóművészek, akkor. (? )

Figyelt kérdés
az írók/költők MIK???
2010. jún. 4. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Írástudók :P

írók, költők...

2010. jún. 4. 00:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Irodalmárok pl.
2010. jún. 4. 06:32
 3/9 A kérdező kommentje:
dehogy! az, hogy valaki költő még nem garancia arra, hogy irodalmár, meg am is lehet, hogy ez nem "főállás", mint pl. egy színésznek... csak vmelyik nap eszembe jutott, hogy az írás az nem is előadás és nem is "képzés", mert nem az a lényeg, hogy a papír milyen vagy ilyesmi, de látom akkor nincs jó elnevezésü(n)k :D
2010. jún. 4. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akit költőnek vagy írónak neveznek az bizony irodalmár. Írni meg költeni viszont nem csak írók és költők szoktak. Ez viszont "főállás" független. Ez olyan mint hogy nem feltétlenül színész az, aki pl. egy iskolai vagy akármilyen előadásban szerepel.
2010. jún. 4. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, és még kimindenki irodalmár rajtuk kívül:)...

[link]

2010. jún. 4. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocs, inkább ezt:

[link]

2010. jún. 4. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szóval rajtuk meg a műfordítón kívül a többiek nem művészek!

Tudósok.

2010. jún. 4. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:

előadó művész az aki előadja más művét(pl színész)

az aki alkotja tehát az írók,költők,festők,szobrászok stb az Alkotóművészek:)Hidd el,jól tudom mert most tanultam rendezvényszervezésből

2010. jún. 5. 16:47
 9/9 A kérdező kommentje:
én is alkotóművészetre tippeltem volna, de nem gondoltam, hogy tényleg van ilyen. és rendezvényszervezés??? azzal akarok foglalkozni... írj priviben, hogy mit tanultok pontosan:)
2010. jún. 5. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!