Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Zenészek, mennyire zavarna...

Zenészek, mennyire zavarna titeket, ha párotok nem értene a zenéhez?

Figyelt kérdés
Szerintetek fontos, hogy egy kapcsolatban a másik fél is tudjon valamilyen hangszeren játszani?

2013. febr. 4. 02:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy észrevettem nem zavarja őket. Tapasztalat.
2013. febr. 4. 03:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért lenne bárkinél is szempont?

Akkor ennyi erővel a pilóták elvárhatnák hogy a párjuk el tudjon vezetni egy repülőgépet, a számítógép szerelők, hogy a párjuk is értsen a géphez, satöbbi...

2013. febr. 4. 03:48
 3/12 A kérdező kommentje:

Hidd el,találkoztam már olyan emberrel,akinél ez fontos tényező volt.

Attól félek, hogy majd nem leszek elég jó neki, ha nem tudunk otthon a hivatásáról beszélgetni. Mert jó, nagyon szivesen hallgatom a játékát, eljárok a koncertjeire, de velem sohasem fog tudni úgy megnézni egy operát vagy úgy beszélni egy dalról,mint egy másik zenésszel. Ha úgy nézzük,ez visszafelé is igy működik. Én sem tudom vele megbeszélgetni az én hivatásom apró ügyeit, de azt legalább tudom,hogy ez engem egy cseppet sem zavar.

2013. febr. 4. 04:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlenöl keress egy hangszert és máris kezdheted: bo ci bo ci tar ka.

De ha Te sebész vagy, sürgősen nyomj a kezébe egy szikét...

2013. febr. 4. 05:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem mint zenésznek, egyáltalán nem zavart, ha a barátnőm nem értett a zenéhez.. bár, tartsa tiszteletben, hogy nekem ez fontos, és mennyi időt vesz igénybe, és hogy vannak koncertek, ilyesmik, de ebből sosem volt gond. sok zenésztől hallottam, hogy csak olyan nőt válasszak magam mellé, aki nem zenész, mert 2 zenész együtt úgysem fér meg egymás mellett :D próbálom is ehhez tartani magam :D
2013. febr. 4. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell, hogy zenész legyen, elég a szereti és minimálisan ért hozzá
2013. febr. 4. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Zenész vagyok, és hát elég irritáló volt, hogy a páromnak olyan zenei ízlése volt, ami egyáltalán nem volt reális. Ha nem próbál meg okoskodni, kényszeríteni az igazát, csak közli a véleményét, esetleg érdeklődő/fogékony a zenére, akkor semmi baj nincs vele.
2013. febr. 8. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy te is tudj valamilyen hangszeren játszani, nem fontos. Nem is lenne érdemes most, felnőtt korodban kezdőként elindulnod. Sokkal lényegesebb, hogy értsd és szeresd azt a zenét, amit a férjed/barátod "játszik". Inkább arra fordítsd az idődet, hogy minél több komolyzenét, operát stb. ismerj meg. Ha sokat hallgatod ezeket, meg is fogod szeretni, még ha eredetileg "rockos" beálltású lennél is. Az egyik nem zárja ki a mésikat, hidd el! (Tapasztalatból beszélek.)

Így aztán te is hozzá tudsz majd szólni a dolgokhoz. Nem kell ehhez Zeneakadémiát végezni, ha egyébként szeretitek egymást!

2013. febr. 9. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"elég irritáló volt, hogy a páromnak olyan zenei ízlése volt, ami egyáltalán nem volt reális."

Bocsánat az offért, de szeretném tudni, hetedik válaszoló, mit nevezel te "irreális" zenei ízlésnek! Ami más, mint a tiéd? Kifejtenéd ezt?

2013. febr. 9. 10:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Julianna: ami nem zenével kapcsolatos zenére átültetett istenítés vagy ócsárlás, az bizony irreális. Ha például előadó alapján ítéli meg valaki a zenét, akkor az bizony megint banális dolog.
2013. febr. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!