Elfogadható a rajzom?
Az mit jelent, hogy monitorról rajzoltad?
A monitor elé raktad a papírt, vagy csak nézted róla?
Miket szoktál még rajzolni? Tölthetnél még fel! festeni is szoktál?
ez rohadt jóóóóóóó:D mennyit szoktál rajzolni,gyakorolni ,mennyi idő alatt jutottál el idáig?
amúgy olyan Will Smith-es a figura,nagyon tetszik.
Ez pont ő lenne xD Nem számítottam rá h ilyen sokan írtok,főleg jókat,ami dob kicsit az önbizalmamon ilyen téren.Szóval köszönöm :) Utoljára ez jött össze
Írtak már egy páran h rajzoljak nekik,vállalnám is csak nem tudom mennyit lehetne el kérni egy portréért.Szerintetek?
Ilyen jó rajzokért 10.000-15.000-öt biztos elkérnék. Én legalábbis. Amúgy meg annyit kérsz érte, amennyit nem szégyellsz! :D
Én akril festékkel festett képeket adtam barátoknak darabjáért 10.000 ft-ért. Igazából ez egy jelképes összeg, nem sok, nem gazdagodtam meg belőle, annyira elég, hogy legalább a festék és a vászon árát "visszanyerjem", tehát arra elég ez a pénz, hogy új képeket fessek.
Ha nem barátnak adnék el képet, akkor kb 20-30-at kérnék el minimum. (de ilyen még nem volt. :) )
Érdemes lenne ismerkedned más technikákkal is (olaj, akril). A ceruza rajzod kiváló, de nem biztos hogy a megrendelők is ceruza rajzot szeretnének kirakni a falra.
Egy olaj portré sokkal eladhatóbb, szebb, tartósabb. Igaz drágább is a festék, plusz ott a vászon, de ha szeretnél ezzel komolyabban foglalkozni, akkor érdemes lenne...
A te tehetségeddel biztos szép olaj, akril, akvarell képek születnének. Nem mondom hogy elsőre, mert nagyon más festeni és rajzolni.. de próbáld ki, ezt is meg kell tanulni, mint a rajzolást!
Szóval az ár függ attól, hogy mivel készíted a képet, mire készíted, (mekkora) és hogy mennyi időt áldoztál rá. Értelemszerűen, minél nagyobb a kép, minél jobb és minél nagyobb a ráfordított idő, annál drágábban tudod eladni a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!