Mire nevel a zenélés?
szerintem pedig pont hogy a megközelítés rossz.
A belinkelt videón beszélő emberke elveit lehet saját tapasztalataink alapján megtagadni, de az általa megalkotott rendszer igazát a ma Kínában és a világ sok egyéb kis helyén használják és tisztelik. Kevés nemzetközileg jobban elismert magyar oktatásreform létezik a kodály-módszernél,szerintem.
De!
Tegyük fel hogy még mindig azt mondjuk hogy a karaténak több értelme van,merthogy tisztelni a másikat. Ha beülsz egy zenekarba, elég egy hangot fél hanggal odébb játszani és fél ütemmel, egy órás koncertet lehet ezzel elcseszerinteni. Tehát a másokra való figyelem elengedhetetlen.
És abban igazad van, hogy nem azért íratja be a szülő a gyermekét, hogy a gyermeke fegyelmezettebb legyen, de alapjáraton judó-ra se. Egyiknek sem ez az alapcélja.
Ha egyszer gyerekem lesz és beiratom pl. judora, akkor többek között azt azért is fogom tenni, hogy fegyelmezettebb legyen, hogy ez sikerül-e majd az az adott mesteren fog múlni. Vallásos gimibe jártam, sok papot láttam magából kikelve ordibálni akik iránt senki nem érzett szinte semmi tiszteletet, eddig 5 féle embertől tanultam különböző harcművészeteket: egyik se emelte fel soha a hangját, mind rendkívül higgadt és valamiért mindig jó kedvük van/volt :D szerintem ez nem véletlen. Ja és edzéseken is megfordultak neveletlen személyek.
Részemről ez már szőrszálhasogatás, de mikor csoportos zenélés volt pont azt bírtam, hogy tulajdonképpen ronthattál (nem profi szinten csináltam) és visszatérhettél a megfelelő helyen, míg szólónál ha rontottam improvizálni kellett meg elvarrni a szálakat, hogy ne tűnjön föl a közönségnek :D úgyértem hozzá költöttem valamit.
Kínában meg pontosan mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!