Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudnék zenekart vagy...

Hol tudnék zenekart vagy zenekarhoz embereket keresni?

Figyelt kérdés

Szeretnék kitörni a szobagitározásból, de sajnos sokan körülöttem nem igazán felelnének meg az elvárásaimnak. Én sokfajta zenét hallgatok, leginkább Progresszív metalt és Death metalt, emellé belefér az elektronikus is.

Sajnos sem zeneileg, sem tudásilag nem illek össze a közeli zenész ismerőseimmel (csak egy részük hallgat metált, de azoknak az én dolgaim már túl brutális és túllépi a tudásukat), feldolgozás zenekarba nem lépek be. A kedvencem meg az volt, amikor egy rasszista szövegű szkinhedzenekarba akartak meghívni, csak aztán az egyik olyan ismerősöm vette fel a gitáros pozíciót, akinek még ritmusérzéke sem volt. :D Amúgyis túl intelligens voltam egy ilyen zenekarhoz és a szövegeikkel együtt elküldtem őket.

21/F

2012. nov. 1. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Feladhatsz hirdetést pl a Hammerben...:D

Én majd ott fogok szerintem, csak előtte még elég sok gyakorlásra van szükségem, ugyanis ha az ember évekig nem csinál valamit, kijön a gyakorlatból...(bocs az offért)

Vagy lejjebb engedhetnéd az elvárásaidat, és aki csak egy picit is jó, azt felkarolhatnád...majd ha tényleg nem jön be, akkor keresel mást helyette...de egy próbát megérne...szerintem...

2012. nov. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!