Miről írjak könyvet? 14/L
1. semmiről, ha nincs ötleted. a könyvírás nem olyasmi, amit majd más megmond helyetted
2. 14 évesen meg aztán főleg ne írjál könyvet. maximum mesekönyvet a kisöcsédnek
A kérdés, hogy mit írtál eddig, mennyire jó a írói vénád? Ha nagyon kezdő vagy, akkor a könyvírás gondolatát tedd még félre, egyelőre kisebb terjedelmű történeteket írj, vagy ahogy az előttem szóló javasolta, naplót. És ezt csak a fióknak, vagy legfeljebb barátnőnek; nem kell mindjárt célközönség.
Ha már írogatsz és tényleg komolyabban érdekel, nézz körül itt:
Mi az hogy ne írjon? Ha 17 lenne és kezdő akkor se írjon? Minden író amatőr volt az elején. Bíztatlak, hogy írj mert ha bele lendülsz akkor folyamatosan írod.
15/L vagyok. Az egész nálam úgy kezdődött, hogy elkezdtem egy 23 éves lány történetét. Ebből az egészből lett kettő 30-40 oldalas előtörténetes könyv, s ebből nötte ki nálam a 108 oldalas történetet. Örültem neki, hogy legalább befelyeztem mert az már valami. Nem kell egyből több száz oldalast írni. Ha meg nemtetszik,unod amibe bele kezdtél hagyd békén. S ne ess pánikba, ha nem jön ötlet a történet folytaásához. Volt mikor nekem két hétig nem volt ötletem, majd hírtelen írtam tízen öt oldalt kapásból és sokat haladtam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!