Mennyire bírja egy gitár a hideget?
Figyelt kérdés
Nem mennek tönkre a húrok, vagy valami a gitáromon, hogyha én holnap egy egyszerű bőrtokban végig szeretném cipelni a hidegben Pesten meg máshol, több órán keresztül?2012. dec. 24. 18:03
1/4 anonim válasza:
szerintme több órán keresztül nem szabad, hogy baja legyen. a fának nagyobb baja lehet, mint a húroknak, de szerintem bírnia kell több órát. nekem ilyen hidegben hozták, egyszál keménytokban, és teherautón. rohadthideg volt a tok, mikor ideadták, ugye eléggé átfázott szállítás közben, de nem lett baja
arra figyelj, hogy ha beviszed meleg helyre, ne nyisd ki egyből. a hirtelen hőingadozás sok kárt tud okozni a fának
2/4 anonim válasza:
én egyszer tök hidegben szálltam fel a buszra, ott meg értelemszerűen meleg volt és elpattant a húr... de nekem ilyen iskolatáska-anyagú volt a tokom, talán a bőr jobban védi.
3/4 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy betegesen elhangolódik. :) Persze, ez húrtól, gitártól függ. De tényleg a hőingadozás vezethet a fa kárára, vagy a húrok elhangolódnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :) Kívülről látható baja nem lett szerencsére, szerintem nincs is. Az elhangolódásnak meg külön örülök, mert így legalább megtanulom behangolni. :)
2012. dec. 26. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!