Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan mondjam el? Mit tegyek?

Hogyan mondjam el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Középiskolás szakács tanuló vagyok, de szeretnék művészetet tanulni. Minden ága érdekel. Nem szeretném ott hagyni a sulit de mellette nem tudnék tanulni. Mit tegyek? Hogyan közöljem a szüleimmel?
2012. dec. 2. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi érdekel? Ha a rajzolás, azt otthon is le tudsz ülni csinálni...
2012. dec. 2. 21:38
 2/5 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam .jelentkezz a rajztanárnődnél. Mindig vannak pályázatok és ott ki élheted magad.Én is szakács vagyok, másodikos :) és most kezdtem el gitározni mert imádom a zenét, régebben harmonikáztam.
2012. dec. 3. 00:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Nem csak a rajzolás érdekel, hanem a művészet minden ága :)

Második válaszolónak: Nincs rajztanárom, szakiskolás vagyok nem szakközepes. Én még csak elsős vagyok, Szolnokon.

Tulajdonképpen a zene az ami érdekel, írtam már egy dalt is. (Angolul) Most tanulok gitározni autodidakta módon. Meg még ott van a rajz, a festészet, a költészet, az irodalom, a színjátszás és az építészet. :) Tulajdonképpen azért gondolkodom azon, hogy otthagyom a sulit, mert a tanulás mellet nem lehet ezeket művelni. :(

2012. dec. 3. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:

És ha otthagyod a sulit, akkor miből fogsz megélni 5 év múlva?

Hogyan képzeled azt hogy otthgyod a sulit? Egyik napról a másikra nem jársz majd be és egész nap gitározol otthon?

Válassz 1 dolgot, mert ennyi dologban senki nem tud jó lenni. Három-négy dologban közepes szinten lenni semmit nem ér, azzal szemben ha egyből kiváló vagy.

2012. dec. 3. 09:12
 5/5 anonim válasza:

Szia! Szerintem semmi féle képpen ne hagyd abba az iskolát, egyet értek az előttem lévő válaszolóval: 5 év múlva mihez fogsz kezdeni érettségi vagy szakma nélkül? Ha ennyire érdekel a művészet, akkor keress művészeti középiskolát és iratkozz át (mielőtt félre értenéd, művészeti nem azt jelenti, hogy egész nap rajzolgatunk.. Tudom, hiszen én is művészeti szakos vagyok) ott több féle dologba ki próbálhatod magad, és segítenek fejlődni is. :) Hidd el nagyon megéri, eredetileg én kémia szakos suliba akartam menni, de most már örülök, hogy nem így hozta az élet.

Hogy mondd el a szüleidnek? Nos, ez egyszerű.. egyszerűen csak menj oda hozzájuk, és beszéld meg velük. Mondd el nekik, hogy mennyire érdekel az egész, biztos megfogják érteni. Gondolj arra, hogy csak egyszer élünk, szóval ki kell használni minden lehetőséget. :)

2012. dec. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!