3 vers közül milyiket mondjam?
Ahol lakom lesz egy olyan h a városunk könyvtára 60-éves és 60-verset kell modani vagyis 60-gyerek kesz aki verset mond.
Én is ott leszek mert h versmondó versenyt nyertem.
De 3x-voltam és 3-vers szerintetek milyket mondjam.
József Atilla:Istenem
Juhász Gyula_Szerelem?
Szabó Magda:Madár
Ezek vannak milyket mondjam szetek? De am ameilyik verset váasltomazzal kapocsolatban rajzolni iskell.....huu..
Na?
Reémlem ténylek tucc verset moandani, ha már írni nem tudsz...
Én személy szerint a szerelmeset nem találom ideillőnek, a madárkásat sem annyira, József Attiláé pedig nekem nem tetszett.:) De talán mégis az Istenem legyen, ha semmiképp sem akarsz negyediket.
A gond az, hogy hirtelen nem tudok ajánlani jobbat, de én negyediket keresnék. Rajzolni meg nem nagy kunszt, ha van fantáziád.
Amikor a címeket láttam, már akkor az elfogultság azt mondatta velem, hogy József Attila. Nagyon szeretem a verseit.
Viszont így elolvasva a három verset - nem tudom mennyi idős vagy, - de akkor is József Attilát mondom. Talán még a Szabó Magda jöhetne szóba (Juhász Gyula semmi képpen), de túlságosan szárnyaló, megfoghatatlan a verse.
Talán rajzolni is jobban lehetne az Istenem-hez, mert akkor magadat rajzolhatnád, mint az Isten hírvivője, mint rikkancs, vagy akár képregénybe a vers összes mozzanatát.
A fejembe már le is rajzoltam gombócemberekkel :D
Sok sikert, bármelyiket is választod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!