Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 3 vers közül milyiket mondjam?

3 vers közül milyiket mondjam?

Figyelt kérdés

Ahol lakom lesz egy olyan h a városunk könyvtára 60-éves és 60-verset kell modani vagyis 60-gyerek kesz aki verset mond.

Én is ott leszek mert h versmondó versenyt nyertem.

De 3x-voltam és 3-vers szerintetek milyket mondjam.

József Atilla:Istenem

Juhász Gyula_Szerelem?

Szabó Magda:Madár

Ezek vannak milyket mondjam szetek? De am ameilyik verset váasltomazzal kapocsolatban rajzolni iskell.....huu..

Na?

2010. szept. 8. 14:13
 1/4 anonim válasza:

Reémlem ténylek tucc verset moandani, ha már írni nem tudsz...

Én személy szerint a szerelmeset nem találom ideillőnek, a madárkásat sem annyira, József Attiláé pedig nekem nem tetszett.:) De talán mégis az Istenem legyen, ha semmiképp sem akarsz negyediket.

A gond az, hogy hirtelen nem tudok ajánlani jobbat, de én negyediket keresnék. Rajzolni meg nem nagy kunszt, ha van fantáziád.

2010. szept. 8. 15:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hátvalahogy..úgy...
2010. szept. 8. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor a címeket láttam, már akkor az elfogultság azt mondatta velem, hogy József Attila. Nagyon szeretem a verseit.

Viszont így elolvasva a három verset - nem tudom mennyi idős vagy, - de akkor is József Attilát mondom. Talán még a Szabó Magda jöhetne szóba (Juhász Gyula semmi képpen), de túlságosan szárnyaló, megfoghatatlan a verse.

Talán rajzolni is jobban lehetne az Istenem-hez, mert akkor magadat rajzolhatnád, mint az Isten hírvivője, mint rikkancs, vagy akár képregénybe a vers összes mozzanatát.

A fejembe már le is rajzoltam gombócemberekkel :D

Sok sikert, bármelyiket is választod!

2010. szept. 8. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
hát sztemvalahogy úgy aha köszönöm szépen am 14-vok
2010. szept. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!