Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha tavasszal kiülök utcazenész...

Ha tavasszal kiülök utcazenésznek, akkor megbüntetnek?

Figyelt kérdés
Ha például kiülök a debreceni főtéren/közelében valahol furulyázni, akkor megbüntetnek? Csak mert szoktam látni ott zenészeket, de azt olvastam már büntetik.
2012. nov. 20. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van engedelyed es fizetsz adot abbol a penzbol, amit keresel, akkor nem. Egyebkent igen.
2012. nov. 20. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
#1 mennyire perverz... ehhez is engedély kell már?? szabálytalan engedély nélkül zenélni? pfff... iszonyat túlszabályozott minden.
2012. nov. 20. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Ó, de kár. ):

Pedig olyan jó lett volna. Szeretnék hegedülni is, és arra gyűjtöttem volna. Pedig olyan sok zenét tudok, ami biztos tetszene a járókelőknek. ):

2012. nov. 20. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég szomorú lenne, ha már ezt se lehetne megtenni, ehhez is engedély kéne. De simán el tudom képzelni, amilyen cigány egy ország ez.
2012. nov. 20. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Ha maganteruleten csinalod, es nem kapsz penzt erte, akkor senkinek semmi koze hozza. Viszont ha penzt fogadsz el erte, akkor munkavallalasnak szamit, amit minden orszagban megadoznak. Nemcsak itt. A kozterulet rendeltetestol eltero hasznalatahoz pedig engedely kell. Ez is minden orszagban igy van, nemcsak itt. (Az mas kerdes, hogy szemet hunynak-e folotte, vagy sem...)
2012. nov. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!