Szerintetek milyen lett ez a vers? (ha lehet annak nevezni) Reggel a sötétben bicajozva írtam gyors a telefonomba, és csak úgy jött az egész.
Valami követ,
A sötétben rejtőzik.
Ki nappal előbújni nem mer,
S csak az éjszakában él,
Ő csak ott éli
Igazán az életét.
Valami követ,
Érzem, hogy közeledik.
Csak most hallani
Igazán lépéseit.
Egy élőlény, melyet
Már mindenki üldözött,
Készül lecsapni rám
A sötét mélyéből.
Nem tudni miért,
És nem tudni honnan
De egy valami biztos.
Ő valahol itt van.
Őszinte leszek hozzád. A klasszikus értelemben vett jelentésében 'vers'definíciója nem illik rá, gondolom ezzel te is tisztában vagy. A tartalmával ne is nagyon foglalkozzunk, mert nincs értelme, de már az a tény hogy nincs semmi értelme is megszűnteti e költeményt versnek lenni,de ezt most hagyjuk. A főbb problémák elsősorban a nyelvezettel (mindenféle választékosságot nélkülöz, folyamatos szóismétlés és konyhanyelvi szókészlet) a rímek (merthogy legtöbb esetben nincsenek) A ritmus (az szintén nincs)
Úgyhogy kérdésedre a válasz az, hogy igazad volt ez valóban nem egy vers, de esetleg lehet valami kommersz avantgardista egyveleg. :)
:D
De ezek csak jöttek, nem is gondolkoztam rajta. Nem a rímeket néztem, hanem csak jött az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!