SOS! Hogyan rajzoljak karikatúrát a 2éves öcsémről?
Szeretnék karikatúrát rajzolni,mert ezt találtam ki karácsonyi ajándéknak anyának. A rajztudásommal nincs gond,művészeti suliba járok,de valakit kérek segítsen hogy kell karikatúrát rajzolni,mert se youtube-on nincs értelmes videó,se a suliba nem tanulunk ilyet..
Aki esetleg tud,tudnék képet küldeni,h mégis vázoljon fel nekem valamit ami alapján elkezdhetem a rajzot.
Előre is köszönöm :)
a karikatúra lényege, hogy a rajzolt arcban ábrázolod a belső tulajdonságokat, és a jellegzetes vonásokat felnagyítod (pl. nagy orr, fül)
kapsz is egy gyurcsány ferenc karikatúrát, ez jól bemutatja a karikatúra lényegét és az ábrázolt személyt is : [link]
Gyerekről nem szoktak karikatúrát rajzolni! Eleve nehéz gyermekarcot rajzolni, mert lágyak, kevéssé karakteresek a vonásai. A karikatúra pedig az illető jellemét is ábrázolja, márpedig egy babának még az sincs.
Készíts inkább egy pasztellképet vagy egy akvarellt róla, és kereteztesd be szépen. Én a helyedben csinálnék róla egy halom fényképet miközben játszik, eszik, nevet, stb., aztán a legjobb alapján készíteném el a képemet.
Egyetértek utolsóval. Nincs még mit kikarikírozni rajta, hiszen baba...
Egy kedves pasztell, akvarell szuper lenne anyukádnak. Esetleg agyagszobor, anya gyermekével...
1. HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓSZÚÚÚÚ idő megalkotni egy JÓ karikatúrát!
2. FEJ! Rajzold meg a fejet, amin kihangsújozod a vonásokat: pl.: Egy nagy fülű emböcke rajzán óriási fülek
3. Rajzold meg amit éppen csinál: pl.: autózik egy dombos tájon
4. adj árnyékokat hozzá hogy a fonások kiemelkedjenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!