Mit rajzoljak? Kezdő vagyok.
Figyelt kérdés
Rajzolni szeretnék valami egyszerűt, könnyűt de jót.
15/L
2012. okt. 7. 16:42
1/4 anonim válasza:
kezdj kockológiával, rajzolj forgástesteket(bögre,csésze,bármi), drapériát. csinálj tónusskálát.
2/4 anonim válasza:
Igen, a kockológia mindennek az alapja.
Utána rajzolhatsz egyszerű csendéletet (edényekkel, más szabályos alakú tárgyakkal, drapériával), vagy modell után portrét. (Az emberábrázolás már nehezebb, ne ezzel kezdd!)
3/4 anonim válasza:
Ha el szeretnél kezdeni tényleg rajzolni akkor az első amit az előttem szólók ajánlottak, majd állatok vagy emberek (amelyik inkább érdekel) egyszerű, majd bonyolultabb ábrázolása!
Ha csak simán, mert épp unatkozol csak rajzolj ami tetszik.
4/4 anonim válasza:
Én is szeretek rajzolni, de csak hobbiból. Én mangafigurákat szeretek nagyon. Mert először nehéz, de utána kezd az ember ráérezni :). 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!