Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett ez a rajz? (Marily...

Milyen lett ez a rajz? (Marilyn Monroe)

Figyelt kérdés

:)

[link]

2012. nov. 8. 19:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Marilynt nagyon utálom, a rajz ellenben k*rva jó. :D
2012. nov. 8. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó!
2012. nov. 8. 20:11
 3/16 anonim ***** válasza:
Szupi,még dolgozd ki egy kicsit.
2012. nov. 8. 20:15
 4/16 Retekszisz ***** válasza:
100%
nehogy jobban kidolgozd! így a jó, tetszik a stílusa.
2012. nov. 9. 05:35
 5/16 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a stílusod, szerintem sem kell jobban kidolgozni. Esetleg a ruhával foglalkoznék még egy nagyon kicsit a helyedben(redők, anyag milyensége), csak hogy a kontraszt egy kicsit nagyobb legyen a bőre és a ruha között. De amúgy le a kalappal! :)

Hány éves vagy, ha szabad megkérdeznem?

2012. nov. 10. 15:57
 6/16 anonim ***** válasza:

nagyon tetszik.ügyes vagy! :)

mennyi ideig rajzoltad?

2012. nov. 10. 16:00
 7/16 anonim ***** válasza:
nem vagyok nagy műértő, de szerintem még kidolgozatlan. Sokkal több részletet szívesebben látnék, minden porcikáját szépen kiemelve. A tekintete nem mond nekem semmit. Rajz közben talán kicsit éld bele magad a személyébe, és gondolj arra, milyen lehetett a legszexisebb nőnek lenni a világon! :)
2012. nov. 10. 16:21
 8/16 A kérdező kommentje:

köszönöm:) 17 vagyok:D

hmm igazából úgy 1-2 órán át rajzoltam azt hiszem:D

2012. nov. 11. 13:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Kezdő. 1-2 óra? A művészeti iskolákban is a legrosszabb esetben 3-4 órát dolgoznak egy portrén, legjobb esetben 7-8 órát.Ha nem realisztikus stílust akarsz, annak jó, de egyébként nem. Két dolgot kell azon nyomban elfelejtened, illetve hármat. 1. Nem szabad maszatolni a grafitot. 2. Nincs kontúr. Vagy vonal, vagy folt. Ha maszatolsz, vagyis foltokból építed fel a rajzot, akkor ne használj kontúrt, és viszont. A valóságban sincs semminek kontúrja. Ha mégis használsz, akkor ne legyen egyenletesen erős mindenhol, és akkor a tónust is vonalakkal oldd meg! 3. Ne ilyen fényképeket másolj, hanem olyat, ami nincs retusálva! Öregek képeit, saját fényképedet!

Most biztos kicsit megsértődsz, mert nem dicsértelek, de ha rajzolni akarsz, jobb, ha ehhez hozzászoksz. Amatőr rajzosként is tudni kell elfogadni a kritikát. És még ajánlom, hogy keress hiperrealista képeket, akkor rájössz, hogy miről beszéltem.

2012. nov. 13. 12:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a kritikàt:D de èn igazàbol ezt csak unalombol rajzoltam magamnak:D nem szeretnèk rajzal foglalkozni vagy ilyesmi:)
2012. nov. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!