Tényleg ennyi ember regényt ír? Lehetséges, hogy ez divat, vagy ilyen nem létezik?
Meg tényleg csak furcsálltam, engem meglepett, hogy ennyien írnak, sosem gondoltam volna.
És az hülyeség, hogy minden gyerek azt hiszi, a saját célja különleges, pl. akartam én régész is lenni, az égvilágon semmi különleges nincs benne, rohadt sok régész van.
Azt hiszem, én értem, mire gondolsz. Nem az a gondod, hogy sokan írkálnak. Mindenki tegye, amihez kedve van. Csak az a gond, hogy most tényleg úgy tűnik, mintha mindenki azt hinné, hogy írni könnyű, pedig nem az. Jönnek a kérdések, hogy miről írjon. Minek akar valaki írni, ha ötlete sincs hozzá? Aztán összehoz néhány mondatot, kikéri mások véleményét, és ha valaki megmondja, hogy ez sajnos semmi, akkor jön, hogy csak rosszat akarunk neki.
Szerintem igaz, amit a kérdező mond. Divat lett írni.
Értsétek már meg, hogy nem tartom különlegesnek! Én csak az utóbbi 4 évben akarok író lenni, és soha nem tartottam különlegesnek, hobbi volt. Az a bajom, hogy mások néztek le miatta. Mondod, hogy nem különleges, és elhiszem, de értsétek már meg, hogy épp azt állítom, hogy MÁSOK nevezték az átlagtól eltérőnek, és hogy ÉN EZT NEM AKARTAM! Most sem akarom.
Utolsó, köszönöm. Igen, ez az például, csak már belebonyolódtam ebbe a vitába. Szerintem akinek ez a hobbija, az nem kérdezi meg hogy csinálja. De ne értsetek félre: nem azzal van a baj, hogy 1 dolgot nem tud, vagy 1 dologgal kapcsolatban a véleményünket lerí. Vagy véleményt kér, de vannak olyan kérdések, amik úgy szólnak, hogy például: "Mi legyen a téma?", meg "Krimit akarok írni, mi legyen a bűntény?" (Most ezeket csak rögtönöztem.) De ezt már leírtam egyszer, és szerintem érthető. Végül is az utolsó válaszoló is megértette. Most úgy érzem, nem igazán sikerül megértetnem, amit gondolok, mert egyre csak hajtogatjátok, amit már megcáfoltam.
"Na ez az! Te is akartál az lenni, most meg lenézed, pedig a te hobbid mitől lenne különlegesebb? Elmondom, semmivel sem az, csak te hiszed azt. Többen írkálnak hobbiból, mint pl. régészkednek"
Igencsak nehéz hobbiból régészkedni, íráshoz csak egy papír kell. (De elég sokan szeretika történelmet.) Mindegy nem ezért másoltam ki az írásod, hanem, hogy megkérdezzem, mit nézek le szerinted? Milyen hobbimat? Az írást? Csak mert azt mondtam, divat? Egy jelenséget nem is lehet lenézni, max az embereket, és amúgy nem nézem le az írást, tök jó dolog, író akarok lenni. Azoknak meg, akik ilyeneket írnak ide kérdésbe, hogy azt várják h kb. az egészet megírjátok helyette, azoknak fogadjunk megmondjátok, hogy de gázak, itt meg az ellenkezőjét.
Utolsó vagyok... szerintem igazad van, és nem érdemes vitatkozni ezen. Néhány éve még kuriózum volt, hogy valaki ír, most meg (a Twilight és hasonló alkotások hatásásra) mindenki írónak képzeli magát. Divat lett, mert azt hiszik, egyszerű, és majd megírnak egy ilyen vámpíros akármit, és ők lesznek a következő sztárok, közben meg az egyetlen ige, amit ismernek, a "volt".
Ez egy szép hobbi, de szerintem senki sem szereti, ha ezren belekontárkodnak abba, amit ő szívvel-lélekkel csinál. De ez csak az én véleményem.
Az írás meg csak egy példa, van itt elég más téma (ha már csak a fotózást említem), amiben mindenki szakértőnek érzi magát, pedig egy telefonnal kattogtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!