Somogyi Sarolta kérdése:
Ki szeretne olvasni egy készülő regényt?
Figyelt kérdés
Kortárs író vagyok, most a második regényemen dolgozom, amely Atlantiszról szól. Van már pár fejezet mely elkészült, és folyamatosan írom a többit is. Olyanokat keresek akiknek van idejük, és kedvük, még írás közben elolvasgatni a regényt, és őszintén elmondani a véleményüket róla. Nem helyesírási hibák javítását kérem, hanem az olvasó meglátásait. Ha jelntkeztek elküldöm az elkészült részeket. Előre is köszönöm.2012. okt. 4. 20:45
2/17 yuda válasza:
Nekem küldheted.
Ha érdekesnek találom, el fogom olvasni.
Persze így vagyok minden könyvvel. Ha nem köti le az olvasó figyelmét, akkor nem olvassa tovább pár oldalnál. Nem igérek semmit, csak hogy elkezdem és meglátjuk hogy írsz...
3/17 anonim válasza:
Én is szívesen elolvasom, ha küldesz egy részletet magánban.
5/17 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, küldd el kérlek. De úgy mint a 2. válaszoló én sem ígérem, hogy végigolvasom, de biztosan elkezdem. (ha jó akkor nyilván szakítok rá időt) :)
6/17 A kérdező kommentje:
Van egy csepp probléma, három oldal is túl hosszú, hogy priviben elküldjem. Tud valaki megoldást?
2012. okt. 4. 21:26
7/17 anonim válasza:
csinálj egy blogot, és állítsd be úgy, hogy csak a linkre jöjjön be, és küldd el azt
9/17 anonim válasza:
Küldj egy privit, megadom az emailcímem és oda küldheted csatolt fájlként.
10/17 A kérdező kommentje:
Sikerült valamit alakítnom. Bocsánat, hogy kicsit összecsaptam. Ha nem működne, akkor szóljatok. Mindenkinek megy privibe.
2012. okt. 4. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!