Mi véleményetek a fotóimról?
Figyelt kérdés
Mivel még sosem kérdeztem kívülállót, érdekelne, mit gondoltok a képeimről. Előre is köszönöm bárkinek a véleményt-kritikát!
2012. szept. 23. 15:11
12/19 A kérdező kommentje:
Végül is az már egyféle dícséret, hogy nem nézed ki belőlem a képeket :)
De nyugodj meg, tényleg én csináltam őket :)
2012. okt. 3. 12:59
13/19 anonim válasza:
Vannak közös pontok valóban, külföldi fotós blogokon is megjelentek a képeid? Csak meg egynéhány felfedezhető belőle. De lehet,hogy csak piszkálódás. Viszont nagyon eltérőek a képek, amiket mutatsz. Vannak egészen profik és olyanok is, amit egy gyerek is meg tud csinálni. Gyakorolj és ha ezek a te képeid, akkor lehet ez még jobb is, de ne a mennyiségre, hanem a minőségre menj. mellesleg vannak nem bw képek is a mappában. :)
14/19 A kérdező kommentje:
Tettem mar fel nehanyat a netre, de azert nem tomegevel. Erdekel a fotozas, es igyekszem nem csak tomegevel gyartani a kepeket, hanem tenyleg megnezni, hogy mit fenykepezek le. Es valoban az en kepeim, de nem bizonygatom tovabb, ugyis vagy elhiszi valaki, vagy nem :-)
En nem szeretem mas kepeit a sajatomkent mutogatni :-)
2012. okt. 3. 15:06
15/19 anonim válasza:
Hova tetted fel, itt csak az eddigieket látom?
16/19 A kérdező kommentje:
2012. okt. 3. 18:13
17/19 anonim válasza:
Szép!!:) Főleg így együtt.
Táncot nem fotózol? Az külön műfaj, tudom, de érdekel.
18/19 A kérdező kommentje:
Tánccal külön nem szoktam foglalkozni. Próbáltam még kísérletképp, de nem az én műfajom :)
2012. okt. 11. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!