Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi véleményetek a fotóimról?

Mi véleményetek a fotóimról?

Figyelt kérdés

Mivel még sosem kérdeztem kívülállót, érdekelne, mit gondoltok a képeimről. Előre is köszönöm bárkinek a véleményt-kritikát!

[link]

2012. szept. 23. 15:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Wow, nekem nagyon tetszik, szerintem van érzéked hozzá. A képek láttán szívesen elmennék oda.
2012. szept. 23. 15:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Egész ügyes. Miért fekete-fehér?
2012. szept. 23. 15:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Egyrészt szeretem ezt a stílust, másrészt szerintem visszaadja a régi épületek hangulatát. Szívesen használom, ahol jól jön ki. Ez a sorozat külön így készült.
2012. szept. 23. 15:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég jók szerintem. Nekem főleg a 8-as tetszik, megszédültem, ahogy ránéztem :D
2012. szept. 23. 18:10
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Szárnypróbálgatásnak tűnik. Van közte olyan, ami kifejezetten jó, de van jellegtelen is. Csináld, de tanulj is, ne csak kattogtass! Sok sikert!
2012. szept. 23. 22:09
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Határozottan jók! Fordulj Gyulai Bencéhez. keresd meg a neten és menj hozzá tanulni! Üdv.
2012. szept. 24. 15:44
 7/19 anonim ***** válasza:

Főleg a 10-11-7 tetszik, de a többi is jó. Ötletesek, bár a csigalépcső témát nincs fotós, aki még ne fotózta volna le. Van benne néhány nagyon jó kép, sőt a legtöbb az, de azért vannak olyanok, ahol a fotózás maga nagyon jó, de a téma klisé már. Egyébként ügyes vagy. Lehet valahol további képeket nézni Tőled?

Megkérdezhetem hány éves vagy, mivel fotózol, és hogy/hol tanultad?

2012. szept. 29. 13:06
 8/19 anonim ***** válasza:
jók nagyon. tetszik mind
2012. okt. 3. 00:10
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Aha és mindenkit hülyének nézel?

[link]

2012. okt. 3. 11:35
 10/19 A kérdező kommentje:

Pontosan ennek mi köze is van hozzám? Mert én nem látok semmi mást, csak fekete-fehér képeket.

Ja, hogy volt már rajtam kívül más is a világon, aki lefotózta a Vatikán Múzeum lépcsőjét? Hát bocs... Itt vannak a RAW képek a gépemen, szóval minden egyes darabot én fotóztam, és dolgoztam fel.

De azért köszi a véleményt!

2012. okt. 3. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!