Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik a kedvenc Baudelaire-ve...

Melyik a kedvenc Baudelaire-versed?

Figyelt kérdés
Leköteleznétek értelmes válaszaitokkal.

2012. szept. 19. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Töltött káposzta van?

Nem a legjobb helyen tetted fel ezt a kérdést.

2012. szept. 19. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Régen egyértelműen Az utazás volt a kedvencem, de az a helyzet, hogy most már túl hosszúnak találom...:) És amúgy is kevésbé szeretem már Baudelaire-t, mint húszéves koromban (most 36 vagyok). Egy csomó vers, ami régen nagyon tetszett, pl. a Visszaháramlás, A sátán litániája, Kárhozott asszonyok stb. most már teljesen hidegen hagy. De még mindig tetszik pl. az Esti harmónia, Az ember és a tenger, a Találkozás egy ismeretlennel és A vámpír.
2012. szept. 19. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az Egy dög, bár még nem olvastam túl sok versét. Ennek ellenére engem nagyon megfogott a költészete, szeretnék majd alaposabban elmélyülni benne.
2012. szept. 19. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:)

Az Egy dög és A vámpír is a kedvenceim közé tartozik.

2012. szept. 24. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!