Tök jó verseket írok, hol tudnék érvényesülni?
Kiírok egyet, de nem ér lemásolni!!!
Esküvő
Repülnek a galambok,
megszólalnak a harangok.
Fehér ruhás kislány párban,
szalagos férfi elöl csizmában.
Mennek, mennek, mendegélnek,
vendéglőbe be-beérnek.
Asztalhoz ülnek szépen párban,
sereglik a nép ott nagy számban.
Megisznak ott egyet, s mást,
kezdődhet a mulatság.
Táncra perdül kéjjel-bájjal,
sereglik ott sok szoknyás lánnyal.
Csizma csattog,sarok kopog,
de táncolni én már nem fogok.
Eltörtem a lábamat,
leejtettem szárnyamat.
Repülni így már nem tudok,
nem nevetek csak mulatok.
Mulatok nagy üres beggyel,
a nevetéshez a szívem is kell.
Forgács Enikő Rita
Fer2012
Ez gyerekdalnak jó volna, pont annyira botladozik is. Talán még veszik az ilyeneket.
Egyébként ma itthon senki nem él meg versírásból. Küld el újságoknak, hátha közlik.
uh, hát ha nagyon fiatal vagy, és nem nagyon találkoztál még irodalommal közelről, akkor még megbocsátható a "Tök jó verseket írok" kijelentés...
de inkább ezt csináld, mint drogozz, ha téged ez szórakoztat...
Amennyiben elmúltál 14 éves: erőltetett, kínosak a rímek, egyszerűen gyenge. Ez a "tök jótól" nagyon messze van.
Amennyiben nem múltál el 14: Az ötlet tetszik, de a megvalósítás még nem az igazi. Olvass nagyon sokat, és, ha nagyobb leszel, tudni fogod, merre indulj.
Jó ez a vers.
Amit írnék valószínűleg már leírták, most nem olvastam vissza, majd visszajövök még ehhez a kérdéshez úgy is:D Na jó, neten írós oldalak, kiadó, irodalmi lapokban való pubklikálás, ennyi:D
#5-ös :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!