Alapvetően vidám lány vagyok, a gondjaimat igyekszem magamban lezárni, elnyomni. Kifelé mindig mosolygok, és törekszem a pozitív hozzáállásra, mégis csak szomorú verseket tudok írni. Miért?
Igen, pont azért, mert elnyomod, és itt, a papíron tud "kijönni" belőled. Ez nagyon jó egyébként! Kifejezetten jót tesz a lelkednek, hogy megtaláltad azt a csatornát, amin ki tudod engedni a szomorúságot, félelmeket, haragokat. Mert ezek ott élnek mindannyiunkban, és ha úgy elnyomjuk, megtagadjuk őket, hogy soha sehol nem tudnak kijönni, akkor bizony megbetegszünk.... lelkileg is, testileg is!
Te ösztönösen megtaláltad a csatornádat, ez szuper! Ügyes vagy. :)
Szia, 7. vagyok megint.
Igen, pontosan terápia, csak nem akartam ezt a szót használni, hátha megijedsz tőle. Pedig nem kell megijedni, az ember az élete folyamán állandóan sérül, így állandó kisebb-nagyobb "terápiákra", gyógyulásokra szorul. Kezdve a mindennapi kis örömöktől (ami szintén terápiás hatású), a jó nagy alvástól egész egy esetleges pszichoterápiáig.
Nem tudtam, hogy megbetegedtél... mi a baj?
Ha már a testedet megbetegíted, akkor jobban oda kell figyelni, és jól jönne egy ezzel foglalkozó felnőtt segítsége.
Asztma, petefészek ciszták, illetve PCOS gyanúja merült fel, híztam 15 kilót 1 év alatt, álmatlanság, pánikolok a tömegben, és szagoktól is rosszul tudok lenni pillanatok alatt. Nem vagyok terhes, mielőtt a tünetek alapján bárki ezt gondolná. :D
Egy pszichológus nem tudom, mennyibe kerülne. A párom közölte, hogy ő többet nem akarja hallgatni ezt a bajomat, mert lerágott csont. Igen, már több mint 1 éve rágódom ugyanazon a dolgon. De csak belül, mert senki nem kíváncsi rá. És ha a párom is unja, akkor egyedül kell túltennem magam rajta.
A vers csak kisebb segítséget nyújt, de remélem, hogy azért javít a helyzeten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!