Mit gondoltok erről a versről?! Hobbi szinten lassan egy éve írok verseket és kíváncsi vagyok a barátaimon kívül mások mit gondolnak róluk.
Megrázó gondolatok járnak a fejemben, mért’ vertél át máig nem értem,
Hiába gondolkozok, nem jövök rá, mégis mért volt jó, hogy reménykedni hagytál,
Tudtad Te jól, hogy csak álcát mutatsz, s én meg voltam olyan hülye, aki utánad kutat…
Mindent megtettem volna, amire csak kérsz, még ki nem derült, hogy Te a barátnődnek ’ élsz ’…
Én összetörtem, úgy éreztem semmi sem sikerül, s ott maradtam nélküled egyes egyedül…
Nem beszéltünk többet, azóta sem már, s most mégsem tudom, hogy ez szerencse vagy kár…
Pedig ’ egyszerűen ’ hangzik mit kéne, most tegyek, nem többet, minthogy örökre elfelejtselek…
De hiába minden, s hiába gyűlöllek, a gondolatok rólad eltűnnek, majd újra előtörnek…
A szívem legmélye valahol még vár rád, s talán még most is tudnálak szeretni, ha hagynád…
Az eszem viszont azt mondja, ’ mégis mit művelsz?! ’, most is rá gondolsz mikor folyton csak átvert…
Nem volt köztünk semmi, én mégis úgy érzem, mintha a szívemnek egy darabját tépkedném ki éppen,
És bár hiába, tudom, hogy el kell, felejtselek, emlékezz majd rá, hogy én csak téged szerettelek…
Az elözönek igaza van. Olyan mintha pl. a barátnödnek írtál volna egy szerelmes versikét, amivel tudatod az érzéseidet felé, és nem azzal foglalkozol, hogy vers legyen, hanem hogy a szerelemröl, csalódásról... szóljon.
Úgy írd hogy verses formája legyen,a szöveg is, és mintha egy tényt mindenkivel közölni szeretnél, nemcsak a barátnöddel....próbáld nem megszemélyesíteni, hanem általánosságban beszélni róla!!
De am kezdetnek nem rossz..sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!