Mit gondoltok ezekről a fotókról? Tehetséges vagyok?
Figyelt kérdés
Nem tanultam sehol fotózni, csak úgy magamtól. Körülbelül 2-3 éve kezdtem el egy kis kompakt géppel, ma már egy Nikonnal lövöldözök.
www.facebook.com/DreamArtPhotography
Ezek a legjobb képeim (szerintem):
2012. aug. 6. 11:56
2/21 anonim válasza:
szerintem is jó képeket csinálsz..:)
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2012. aug. 6. 12:08
4/21 A kérdező kommentje:
Már sokan mondták, hogy miért nem regisztrálok stockra, vagy miért nem küldök be egy pár képet a National Geographicnak. Hát, annyira nem érzem magam kiemelkedőnek.
2012. aug. 6. 12:10
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. aug. 6. 12:15
7/21 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem szokványosat vagy olyat fényképezni ami nem megszokott beállításban van. De nem mindig jön össze.
2012. aug. 6. 12:15
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát annyi szent, hogy 1-2 év alatt is nagyon sokat tudok fejlődni, ha úgy van...
2012. aug. 6. 12:20
10/21 anonim válasza:
Hát ezek szokványosak és megszokottak. Legalábbis nem látok bennük extrát. Mindazonáltal szép képek, jó a minőség, szép pillanatokat is kapsz el. Egyedül a kompozíció sántít itt-ott, arra gyúrj egy kicsit szerintem. De kellemes képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!