Kell -e fixálni hányszor és hogyan?
Figyelt kérdés
Olajpasztell krétát, porpasztellt, zsírkréta rajzot, olaj- , akril- és vízfestményt, valamint szén és ceruzarajzot?
Egy papír alapú alkotást nem hullámosít fel ha hajspray-jel leszórom? Azt olvastam hogy több ízben érdemes keveset fújni, igaz ez? Az is jó ha egy linket írtok ahol utánaolvasok!
#zsírkréta #akril #hajspray #pasztellkréta #ceruzarajz #fixálás #olajfestmény #szénrajz #fixálószer #vízfestmény
2012. aug. 5. 22:09
1/2 anonim válasza:
Olajfestményt nem tudom, kell-e fixálni, de a többit, amiket írsz, azokat érdemes. Én világéletemben hajspray-vel fújtam, és nem lett tőle hullámos a papír. És igen, érdemes többször keveset. Leírást erről nem tudok, nekem ennyi tapasztalatom van.
2/2 anonim válasza:
kell-e fixálni?
Olajpasztell krétát kell,egyszer lefújod az egészet
porpasztellt kell kell,egyszer lefújod az egészet
zsírkréta rajzot nem kell
olaj- nem kell
akril- nem kell
és vízfestményt nem kell
valamint szén kell,egyszer lefújod az egészet
és ceruzarajzot? nem kell,esetleg ha nagyon puha ceruzával csináltad.
az akvarellpapír nem hullámosodik. a sima karton igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!