Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rajzolással, festéssel foglako...

Rajzolással, festéssel foglakozók! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten rajzolok. Mostanában felvetődött a kérdés. hogy hová tovább középsuli után. Véleményeket, kritikákat, tanácsokat szeretnék a rajzaimmal kapcsolatosan (töltök fel képeket) , hogy vajon érdemes lenne komolyabban foglalkoznom vele? Előre is köszönöm!!
2012. júl. 28. 01:03
1 2
 11/14 assurbanapli ***** válasza:
0%

hallod nem gondoltam volna h 15 vagy mikor továbbtanuláson gondolkozól

mit gondoltál hogy majd itt agyon dicsérünk, milyen ügyes fiatal kis művészpalánta, igazi géniusz lesz ifjú kora ellenére, igazán fantasztikus

valamilyen komplexusod van, nem dícsértek a szüleid kiskorodba?

mondjuk jogos mert csak ilyenek raknak fel ide képeket

2012. aug. 8. 10:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudod, nincs szükségem dicsèretre. Nem azèrt töltöttem fel ide kèpek. De azzal, hogyùgy teszel mintha nem lenne ès senkinek nem mutatnâd, nem biztos, hogy előrèbb jutsz. Mint ìrtam tanàcsot, vèlemènt, kritikât szeretnèk, amit normâlis emerektől meg is kaptam. :). Sajnom, ha a bölcsessèged csak a leszòlàsig terjed!
2012. aug. 8. 15:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Ês igen. Muszàj a tovàbbtanulàssal foglalkoznom, mivel faktokat kell vàlasztanom. Feleslegesen pedig nem kezdek bele értelmetlen dolgokba.
2012. aug. 8. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Sajnos valami oknál fogva, nem tudtam megnyitni a rajzokat, de most figyelj rám.

Sohasem azokat az embereket támadják, akik nagyon rosszak.Az Ezen a világon élő emberek( esetleg tudtukon, és önhibájukon kívül.), mindig is el akarták pusztítani az előretörekvőket. Az ilyen megjegyzéseket, mint pl. amit előttem írt az egyik kedves válaszoló, vagy egy másik hogy azért jössz ide hogy dicsérjenek, vagy hogy felejetsd el ezt a pályát, ez mind leértékelés.Mi akik itt vagyunk, bármilyen rajzot is készítsél 15 évesen, nem azért kellene hogy itt legyünk, hogy téged leértékeljünk. Általában a művészeti beállítottságú, vagy művészeti érdeklődéskörű emberek a legnagyobb támadási felület. És tudod miért? Mert a művész Teremt. teremt az érzéseivel, teremt a kommunikációjával. És pontosan ezért, azok az emberek (a társadalmunk nagy többsége sajnos ilyen), akiket az életben a kudarc, a leértékelés ledöntött a lábáról, arról a lábáról,amire már nem képes visszaállni, nem támogatja a teremtést.Ezt egyetlen egy módon tudod megakadályozni. Úgy,hogyha virágzol és prosperálsz. Ha nem ismered esetleg ezt a két szót: Pontosan ugy teszed hatástalanná ezeket az embereket, ha SIKERES VAGY ABBAN, AMIT CSINÁLSZ.

Ezért.

Egyrészről: Sohasem késő elkezdeni tanulni, és fejlődni.15 évesen, előtted van az élet, és Te döntesz arról, hogy ezt az életed hogyan éled le.Egyszóval, ha te rajzolni szeretnél,akkor meg kell tanulnod ezeknek az embereknek, mint pl. az előttem szóló, kezelni a "véleményét." Tehát tudd helyénértékelni.

2.A válaszaidból, és a stílusodból ítélve nagyon érett gondolkodásúnak tűnsz, ezért nagyon gratulálok. :) Ha 15 évesen, énis így tudtam volna válaszolni ezekre a megjegyzésekre, ilyen higgadtsággal, és ilyen értelmesen, biztos hogy óriási kulcs lett volna a kezemben, szóval erre igazán büszke lehetsz. :)

4.Én textil és ékszertervezőnek tanulok,még nem felvételiztem a Moholy -Nagy Művészeti Egyetemre (ahova te is mennél), de a Budai Rajziskolába járok. A Budai Rajziskolát amiatt tudnám neked ajánlani, mert 100%-osan nagyon-nagyon jó alapokat ad, presztízsileg,az OKJ-s rajziskolák közül tudtommal ez számít a legelismertebbnek, ugyanis rengeteg különböző díjakkal kitüntetett tanár, és a MOME-s tanárok közül rengeteg egyéb tanár tanít ott, szóval féligmeddig ajánlólevélként is lehet rá tekinteni. :)

Kopek Rita rajziskolájáról nagyon sokat hallottam, és úgy tudom,az is nagyon nagyon jó,de erről sajnos nem tudok bővebb információval szolgálni, úgyhogy szerintem nézz utána,szerezz róla bővebb információt. :)

Nem tudom milyen az anyagi helyzetet, de ha esetleg ezeket nem engedhetnéd meg magadnak( ezek az iskolák költésgesek) tudnám még ajánlani a Minerva érettségizettek szakközépiskolájában az alkalmazott grafikus képzést. :)

Engem oda is felvettek, végül nem oda mentem,de azt tudnod kell,hogy ezekben az iskolákban az alapoktól kezdve MINDEN megtanítanak ahhoz, hogy később egy művészeti egyetemre felkészült légy,szóval semmi ok az aggodalomra,főleg 15 évesen! :)Egyébként nekem több ismerősöm is a Minervából került be a MOME-ra két év után :)

Külön elismerésem amiatt, hogy ennyire céltudatos vagy, hogy már most azon gondolkodsz,mivel szeretnél foglalkozni az életedben.Ez a képesség manapság nagyon sok fiatalból hiányzik, és Ez egy nagyon fontos kulcs, hogy elérd azt amit szeretnél.

Én biztos vagyok benne, a stílusod alapján,és a hozzáállásod alapján,hogy SIKERÜLNI FOG! csak bízz magadban! :)

És ha esetleg elbizonytalanodnál, vagy nehezedre esne kezelni az ilyen megkeseredett embereket, akkor nyugodtan írj egy e-mailt. :)

Szia!

2012. nov. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!