Ti megvennétek/érdekelne Titeket, ha lenne egy magazin, ami művészetről szól?
Az internet világában?
Tele van az újságos stand ilyenekkel.
A téma érdekelne, ha a kezembe kerülne egy ilyen magazin, akkor biztos átfutnám és elolvasnám, ami valóban érdekel. Viszont meg nem venném. Csóró vagyok hozzá.
Ha valamiről többet akarok megtudni, akkor inkább interneten kutakodok, vagy könyvet olvasok.
Nincs lakásom, nincs családom, folyton munkát kell keressek, minden garas számít. Ha kultúrára költök, akkor inkább elmegyek színházba, koncertre... De ezekre is minimális pénzt költök már. Majd ha lesz keret...
33N
" Az internet világában?
Tele van az újságos stand ilyenekkel.
"
Én úgy vettem észre, nem sok magát a politikától függetlenítő és/vagy fiatalos kulturális lap van. A legtöbb ilyen újság és nem magazin. magazint egyet sem ismerek.
Igen, az internet világában, mert ez csak egy kérdés, és kíváncsi voltam, ki az, aki pénzt is adna érte. Azért még vannak újságok, és vannak, akik megveszik. Tény, hogy haldoklik az ipar, ez igaz, de még vannak vásárlók. Ez nem jelenti, hogy újságok maradnak, de az érdeklődés megmarad. Tehát netes oldalt például lehet indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!